Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Agatorek 20:46, 21 mar 2021

sylwia_slomczewska napisał(a)

ale pogoda nie współpracowała i wieczór spędziłam przy sztaludze po raz pierwszy od 8 lat na zamówienie syna( niestety ręka i oko już nie te- masakra jak przez te parę lat człowiek się posypał)

Nie widziałam Twoich wcześniejszych prac, ale do tej nie mam żadnych uwag. Mi się podoba
A można gdzieś zobaczyć jakieś Twoje „dawne” obrazy?

Jak plecy? Lepiej już?

Znów jestem pod wrażeniem Waszej pracy i staranności w tym, co robicie .
Kompost piękny.
Muszę w tym roku swój wykorzystać, trzyletni, więc może być podobny do Twojego .
Agatorek 20:47, 21 mar 2021

Zapomniałam napisać (bo u Ciebie zawsze się dużo dzieje ), że ptaszorki są świetne
Udało Ci się spróbować kaczego jajka?
Alija 20:53, 21 mar 2021

Sylwia! Jesteś niesamowita. Znowu zaskakujesz. Tu ogród, tam ptaszki, a teraz jeszcze malowanie. Jesteś po prostu wszechstronnie utalentowana. Super!
sylwia_slomc... 20:56, 21 mar 2021

Mirka napisał(a)

Fotki u mnie

Już lecę
sylwia_slomc... 21:02, 21 mar 2021

Agatorek napisał(a)

Nie widziałam Twoich wcześniejszych prac, ale do tej nie mam żadnych uwag. Mi się podoba
A można gdzieś zobaczyć jakieś Twoje „dawne” obrazy?

Jak plecy? Lepiej już?

Znów jestem pod wrażeniem Waszej pracy i staranności w tym, co robicie .
Kompost piękny.
Muszę w tym roku swój wykorzystać, trzyletni, więc może być podobny do Twojego .

Ale ja mam Wiem, że mogę lepiej i więcej detali, bardziej dopracować w szczegółach, np cieniowaniach, ale czasu brak Malowałam 4 godziny) do tego częściowo starymi farbami( kombinować musiałam z kolorystyką przez co nie jest taki jak chciałam)a i szkic miałam zrobiony z przed 8 lat, więc obraz w głowie już zamazany i tylko ze szkicu malowane
sylwia_slomc... 21:03, 21 mar 2021

Agatorek napisał(a)
Zapomniałam napisać (bo u Ciebie zawsze się dużo dzieje ), że ptaszorki są świetne
Udało Ci się spróbować kaczego jajka?

Kacze jajo zjedliśmy w kluskach kładzionych, bo było jedno, a chętnych kilka osób
sylwia_slomc... 21:07, 21 mar 2021

Alija napisał(a)
Sylwia! Jesteś niesamowita. Znowu zaskakujesz. Tu ogród, tam ptaszki, a teraz jeszcze malowanie. Jesteś po prostu wszechstronnie utalentowana. Super!

Ja z malowania jestem samouk, jak dzieci były małe i chorowały, byłam uziemiona z nimi w domu blisko pół roku prawie co rok. Z nudów z nimi malować zaczęłam i tak sobie czasem maluję. Kiedyś dużo, ale teraz w ogrodzie się realizuję twórczo i czasu mało. Większość prac sprzedałam dawno, w domu mam dosłownie trzy swoje malunki On jak dostanie ramę to zyska na wyglądzie jeszcze, ale to nadal nie do końca to co dawniej
w moim pierwszym wątku pokazywałam kiedyś na początku chyba swoje prace
Roocika 21:23, 21 mar 2021

Sylwia, ale miałaś historię Pewnie nie było Ci na początku do śmiechu...
Ptaki super, jest co oglądać.
Warto robić kompost jak widać
Agatorek 21:23, 21 mar 2021

sylwia_slomczewska napisał(a)

Ja z malowania jestem samouk, jak dzieci były małe i chorowały, byłam uziemiona z nimi w domu blisko pół roku prawie co rok. Z nudów z nimi malować zaczęłam i tak sobie czasem maluję. Kiedyś dużo, ale teraz w ogrodzie się realizuję twórczo i czasu mało. Większość prac sprzedałam dawno, w domu mam dosłownie trzy swoje malunki On jak dostanie ramę to zyska na wyglądzie jeszcze, ale to nadal nie do końca to co dawniej
w moim pierwszym wątku pokazywałam kiedyś na początku chyba swoje prace

Jakbyś miała kiedyś chęć, to mam prośbę, żebyś zrobiła zdjęcie jakiejś jednej swojej pracy, która u Ciebie wisi .
Zaczęłam przeglądać Twój pierwszy wątek, ale trochę mi się pewnie zejdzie .
Zaczęłaś „ogrodowanie” w 2015 roku, szok, jak to wszystko Wam porosło i ile się narobiliście. Nie do uwierzenia .
Rumianka 21:28, 21 mar 2021

Ptasiami zachwyciłam się kolejny raz, ale malunkiem jeszcze bardziej...masz zdolne łapki, nie tylko do ogrodu, ale do przeniesienia wyobraźni na obraz, to już wyczyn...gratuluję