Obraz bardzo ładny to, że masz talent widać po tym jak dobierasz różne dodatki i ozdoby w ogrodzie, wystarczy spojrzeć jak wolierę ładnie udekorowałaś Pozdrawiam
Niezła historia w wolierze.
Miałam dawno temu podobną. Do późna plewiłam, więc jak ciemnawo to rodzina się nie martwiła, jak mnie w domu jeszcze nie ma. Były stare drzwi w domku letnim, nie zamykały się, polazłam tam po coś i france się zatrzasnęły i nijak otworzyć. Telefonu nie miałam. Siedziałam z 3 godziny, po czym musiałam rozwalić te drzwi czymś tam, już nie pamiętam, ale chyba siekierą
Zobaczysz, u Ciebie też śmignie
Pierwsza tempera na płótnie reszta akwarele.wszystko co najładniejsze było sprzedałam, z niektórymi żal było się rozstać
Powyższe samodzielne, niższa na podstawie książki, niejako kopia ilustracji
Żadna to sztuka to moje malowanie.... trochę odrealnione jak ilustracje do książki dla dzieci bardziej, ale syn chciał na prezent urodzinowy dla siebie to rady nie było
Naprawdę? Ale czemu? Może jak darń jest dodawana to się trafiają.... może z resztkami korzeni w roślinach....gdybam sobie, bo mnie zastanowiło. Ja na tej tabeli co mi gdzieś w czeluści neta zginęła miałam takie zestawienie, że raczej trudno pomylić. Wielkość inna, kształt i długość tych odnóży przednich.....
Ale znalazłam też w kompoście sporo drewniaków i niestety drutowce( te z powodzią przypłynęły, powybierałam ile widziałam