Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Rumianka 20:42, 03 mar 2019

Taki serial z Waszym udziałem mogłabym oglądać nawet codziennie...Ale tak naprawdę, żeby było sprawiedliwie, to jak np. ogród wielkości 1.000m2 pokazują w odcinku Mai 30 minut, to Wasz ogród powinien, wg mnie, być pokazywany w 5-ciu takich 30 minutowych odcinkach i wówczas byłoby sprawiedliwie...A co!!!
sylwia_slomc... 20:44, 03 mar 2019

O widzisz to jest myśl muszę Im powiedzieć
greg66 20:44, 03 mar 2019

Sylwio tez czekam z niecierpliwością na Twoje włości, tylko nie w telewizji bo... nie mam telewizora ale w necie chyba gdzieś znajdę?
sylwia_slomc... 20:50, 03 mar 2019

Znajdziesz Grzesiu pewnie po kilku dniach od emisji w TV Na TVN meteo i na Player.pl ja oglądam
Anitka 21:28, 03 mar 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)

Anitko no to jak Tak piszesz to uff bo troszkę sie bałam, że powiesz przekombinowałaś
Tak drabiny to te od wozu co mówiłam musieliśmy je przecinać bo za długie były i nie byłoby wejścia wcale, ale nic się nie zmarnowało. Nadgryzione zębem czasu zwłaszcza szczeble, ale już polakierowane tym samym co domek, a po nagraniu jeszcze newralgiczne miejsca tym na kornika musze zapuścić i te dieżki też, dlatego nie dałam bliżej domku z obawy.

Na priv podsyłam namiar na kosmos bo byś mogła nie upolować gdybym tu dała

Wiesz, że ja uważam że to mam być twemu sercu bliskie Takie "babcine" domki zawsze są przekombinowane i w tym ich urok. Jeszcze z czasem go dopieścisz.
Trzymam kciuki za nagrania.

Dzięki za namiary Biegnę jurto po komosy po pracy. Nikomu do tego czasu już cynku nie dawaj o nich

sylwia_slomc... 22:19, 03 mar 2019

Anitka napisał(a)

Wiesz, że ja uważam że to mam być twemu sercu bliskie Takie "babcine" domki zawsze są przekombinowane i w tym ich urok. Jeszcze z czasem go dopieścisz.
Trzymam kciuki za nagrania.

Dzięki za namiary Biegnę jurto po komosy po pracy. Nikomu do tego czasu już cynku nie dawaj o nich

Wiem, wiem
Nikomu pary z ust
anpi 22:30, 03 mar 2019

A powiecie mi tak po cichu gdzie są te czekoladowe Kosmosy, ja tak daleko do Was mam, to wam nie wykupię,ale może koło mnie też jest taki sklep?
Anitka 22:34, 03 mar 2019

anpi napisał(a)
A powiecie mi tak po cichu gdzie są te czekoladowe Kosmosy, ja tak daleko do Was mam, to wam nie wykupię,ale może koło mnie też jest taki sklep?

No dobra. Pobawimy się w głuchy telefon Przekazuje dalej na prv
karlos 23:11, 03 mar 2019

Ale wir... Nie zaglądałem kilka dni i tracę wątek... Co tu się dzieje Pracę postępują i jakieś Majki czy Maje w ogrodzie masz... O co Kaman i kiedy emisja...

Moi znajomi i sąsiedzi, którzy mieszkają po kilka ładnych lat, a w ogrodzie nie założyli jeszcze żadnej rabaty czy trawnika, ciągle "wytykają" mi mój ogród i tępo, zawsze słyszą odpowiedź >>>> muszę się spieszyć bo za 5 lat kręcą u mnie odcinek Maja w Ogrodzie
sylwia_slomc... 23:27, 03 mar 2019

anpi napisał(a)

Czytam, że już się dogafdałyście