No ja nie miałam tyle czasu na przygotowania Do pierwszych próbnych nagrań od podjęcia decyzji czy się zgadzam pokazać ogród miałam trzy dni, a potem już tylko tydzień. Kilka razy byli i zawsze mało czasu na przygotowanie ogrodu i siebie mentalnie. W tym tygodniu ostatnie nagrania u nas
Emisja 31 marca podobno chyba, że coś się zmieni
Ja nawet nie marzyłam, o tym, ze ogród kiedykolwiek znajdzie się w programie, a że już to było totalne zaskoczenie
Ale się dzieje. Kilka dni mnie nie było, a tu tyle stroniczek do nadrobienia. Nadrobiłam. Zdjęcia zwierzątek urocze i dowód na to, że jeszcze ich trochę jest. Zeszłoroczny ogród wspaniały. Czy tylko mi nogi chodzą jak oglądam takie wspaniałości Tegoroczna wiosna w pełnym rozkwicie.
Domek cudny - klimatyczny z pięknym szyldzikiem. Współczuję nadgorliwej sąsiadki. Jak zaczęłam zakładać matę to mój sąsiad też chciał swoje przycinać, aby mi nie przechodziły. Na szczęście nie zdążył i mogłam je wykorzystać jako tło.
Gnasz jak pendolino
Ok
Sama jestem ciekawa jak to zmontują co nagrali, sporo będą musieli wyciąć bo odcinek musiałby lecieć....czekaj liczę.....jakieś przynajmniej 15 godzin, bo resztę to przegadaliśmy z Nimi