Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

sylwia_slomc... 23:31, 03 mar 2019

karlos napisał(a)
Ale wir... Nie zaglądałem kilka dni i tracę wątek... Co tu się dzieje Pracę postępują i jakieś Majki czy Maje w ogrodzie masz... O co Kaman i kiedy emisja...

Moi znajomi i sąsiedzi, którzy mieszkają po kilka ładnych lat, a w ogrodzie nie założyli jeszcze żadnej rabaty czy trawnika, ciągle "wytykają" mi mój ogród i tępo, zawsze słyszą odpowiedź >>>> muszę się spieszyć bo za 5 lat kręcą u mnie odcinek Maja w Ogrodzie

No ja nie miałam tyle czasu na przygotowania Do pierwszych próbnych nagrań od podjęcia decyzji czy się zgadzam pokazać ogród miałam trzy dni, a potem już tylko tydzień. Kilka razy byli i zawsze mało czasu na przygotowanie ogrodu i siebie mentalnie. W tym tygodniu ostatnie nagrania u nas
Emisja 31 marca podobno chyba, że coś się zmieni

Ja nawet nie marzyłam, o tym, ze ogród kiedykolwiek znajdzie się w programie, a że już to było totalne zaskoczenie
karlos 08:22, 04 mar 2019

Ja jestem gotowy nawet jutro, możesz Majce powiedzieć Co prawda myślałem, że za kilka lat jak maluchy podrosną, ale co tam będę nadrabiał osobowością

A poważnie mówiąc, gratuluję i czekam na emisję. Chętnie obejrzę ogród "live" a nie tylko na fotkach i posłucham "Twojej historii"
Agania 11:10, 04 mar 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)
Fajnie wyszło Emuś zachwycony

Właśnie o płotku wcześniej ci pisałam, i tak widocznie miał być
Super widoczek
malgorzata_s... 14:04, 04 mar 2019

Łóżko jest to i na letnisko do Was się umawiam
mirkaka 15:27, 04 mar 2019

Sylwia, zaglądam i oczom nie wierzę
AgnieszkaW 17:00, 04 mar 2019

Ja też oczom nie wierzę... Nie było mnie tu kilka dni, a tu taaakie zmiany
Kociamama 18:10, 04 mar 2019

Ale się dzieje. Kilka dni mnie nie było, a tu tyle stroniczek do nadrobienia. Nadrobiłam. Zdjęcia zwierzątek urocze i dowód na to, że jeszcze ich trochę jest. Zeszłoroczny ogród wspaniały. Czy tylko mi nogi chodzą jak oglądam takie wspaniałości Tegoroczna wiosna w pełnym rozkwicie.
Domek cudny - klimatyczny z pięknym szyldzikiem. Współczuję nadgorliwej sąsiadki. Jak zaczęłam zakładać matę to mój sąsiad też chciał swoje przycinać, aby mi nie przechodziły. Na szczęście nie zdążył i mogłam je wykorzystać jako tło.
Gnasz jak pendolino
sylwia_slomc... 19:48, 04 mar 2019

karlos napisał(a)
Ja jestem gotowy nawet jutro, możesz Majce powiedzieć Co prawda myślałem, że za kilka lat jak maluchy podrosną, ale co tam będę nadrabiał osobowością

A poważnie mówiąc, gratuluję i czekam na emisję. Chętnie obejrzę ogród "live" a nie tylko na fotkach i posłucham "Twojej historii"

Ok
Sama jestem ciekawa jak to zmontują co nagrali, sporo będą musieli wyciąć bo odcinek musiałby lecieć....czekaj liczę.....jakieś przynajmniej 15 godzin, bo resztę to przegadaliśmy z Nimi

sylwia_slomc... 19:52, 04 mar 2019

Agania napisał(a)

Właśnie o płotku wcześniej ci pisałam, i tak widocznie miał być
Super widoczek

Płotek montowany bo udało się drabiny kupić, do ostatniej chwili nie wiedzieliśmy czy sprzedadzą i za ile( cena była ważna)
sylwia_slomc... 19:52, 04 mar 2019

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Łóżko jest to i na letnisko do Was się umawiam

Bardzo proszę