Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

kasiek 23:47, 22 lip 2021

Sylwuś liliowce zmieniały miejsce i nie bardzo pamiętam o wszystkich , te pamiętam to odcienie pomarańczu, łososiowy i, rdzawy i żółty:

I chyba jeszcze taki blady róż
kasiek 00:00, 23 lip 2021

Dziękuje za wspólne popołudnie i trzymam kciuki za realizację wszystkich nowych pomysłów. Przed Wami jeszcze długa droga ale dłuższa juz przebyta.
Z radością podziwiałam bujną roślinność u Ciebie, piękne bylinówki i wspaniale rozrośnięte drzewa i krzewy.
Zawsze będzie żal patrzeć na zniszczenia ale zachwyciła mnie u Ciebie wola przetrwania przyrody, te byliny które ponownie zakwitły, drzewa które wykształciły kolejne pędy, kiełkujące rośliny na mule... Niemal cała przyroda otrząsnęła się z kataklizmu i brnie naprzód.

Zapisałam sobie taki fajny cytat z ,,Lucyfera"

Bóg wcale nie ma odganiać złych chwil,
istnieje by dać nam siłę by przez nie przebrnąć"

Marzenia nie zginą, dopóki będziesz w nie wierzyć, trzymajcie się obydwoje i nigdy nie traćcie nadziei Jest o co walczyć !

sylwia_slomc... 01:45, 23 lip 2021

Magleska napisał(a)
Sylwuś Ty się tą relacją nie przejmuj
dziś pozmieniałam całą przyogniskową
i zrobiłam nową rabatę przybasenową ,a raczej nadbasenowa

jestem u Ciebie na bieżąco ślicznie łąka wygląda z nowymi nabytkami

Madzia Ty niemożliwa Jesteś z tymi tetrisami Relacja będzie, bo pięknie było
sylwia_slomc... 01:47, 23 lip 2021

Basieksp napisał(a)
Oj ja też jestem ciekawa kapliczki, mają taki swój klimat a łąka piękna, już nie raz ją pocichu podziwiałam

W łące budzą się do kwitnienia kolejne roślinki, za rok dwa jak susza nie ususzy będzie pięknie mam nadzieje, teraz ma też swój urok, ale ma być taka jak wymarzyłam i będę dążyć by była
sylwia_slomc... 01:50, 23 lip 2021

kasiek napisał(a)
Sylwuś liliowce zmieniały miejsce i nie bardzo pamiętam o wszystkich , te pamiętam to odcienie pomarańczu, łososiowy i, rdzawy i żółty:

I chyba jeszcze taki blady róż

Dzięki Kasiu Nie wiem który jest który, bo łososiowy by mi pasował w rabatę, ale nie wiadomo który więc w łąkę będę sadzić pewnie w tej sytuacji Tam mi każdy kolor pasuje
sylwia_slomc... 01:51, 23 lip 2021

kasiek napisał(a)
Dziękuje za wspólne popołudnie i trzymam kciuki za realizację wszystkich nowych pomysłów. Przed Wami jeszcze długa droga ale dłuższa juz przebyta.
Z radością podziwiałam bujną roślinność u Ciebie, piękne bylinówki i wspaniale rozrośnięte drzewa i krzewy.
Zawsze będzie żal patrzeć na zniszczenia ale zachwyciła mnie u Ciebie wola przetrwania przyrody, te byliny które ponownie zakwitły, drzewa które wykształciły kolejne pędy, kiełkujące rośliny na mule... Niemal cała przyroda otrząsnęła się z kataklizmu i brnie naprzód.

Zapisałam sobie taki fajny cytat z ,,Lucyfera"

Bóg wcale nie ma odganiać złych chwil,
istnieje by dać nam siłę by przez nie przebrnąć"

Marzenia nie zginą, dopóki będziesz w nie wierzyć, trzymajcie się obydwoje i nigdy nie traćcie nadziei Jest o co walczyć !

To ja Ci dziękuję Kochana za wszystko
kasiek 09:51, 23 lip 2021

sylwia_slomczewska napisał(a)

Dzięki Kasiu Nie wiem który jest który, bo łososiowy by mi pasował w rabatę, ale nie wiadomo który więc w łąkę będę sadzić pewnie w tej sytuacji Tam mi każdy kolor pasuje

Niestety dopiero jak zakwitną to zobaczysz, może byc wiecej niespodzianek bo likwidowałam kilka stanowisk z liliowcami i część nie zakwitła nim wykopałam. Ale pewnie za rok wszystko zobaczysz
kasiek 09:54, 23 lip 2021

sylwia_slomczewska napisał(a)

To ja Ci dziękuję Kochana za wszystko

Nie poddawaj się - bo hart ducha jest niezwykle inspirujący także dla innych
sylwia_slomc... 10:19, 23 lip 2021

kasiek napisał(a)

Niestety dopiero jak zakwitną to zobaczysz, może byc wiecej niespodzianek bo likwidowałam kilka stanowisk z liliowcami i część nie zakwitła nim wykopałam. Ale pewnie za rok wszystko zobaczysz

To najwyżej będę wtedy podziały robić i przesadzać
sylwia_slomc... 10:19, 23 lip 2021

kasiek napisał(a)

Nie poddawaj się - bo hart ducha jest niezwykle inspirujący także dla innych

Ok