A dlaczego przypomina? Nie tylko dlatego, że Hummelo był także zalewany. Widać u Ciebie wyraźnie próbę połączenia ogrodu z krajobrazem, otoczeniem, ich przenikanie się, widać zestawianie roślin tak, by nie tworzyły zbyt dużych kontrastów kolorystycznych, za to kontrastowe struktury. Twój ogród żyje przez cały rok. No, może sporolobusa masz mniej ale wiele zasad komponowania P. Oudolfa można u Ciebie odnaleźć. A innych oczywiście nie Marzenia masz piękne i życzę Ci z serca, by stawały się kształtami Twojego ogrodu.
Vitra Campus - to bardzo świeży projekt, nie znałam wcześniej. Meble Vitry owszem, tak mój styl jak nie moje ceny
Ula ziemia napojona, większość się przyjmuje więc korzystam Dziś część mikołajków z rabaty ukradłam w łąkę Nie mam z nimi doświadczenia i nie wiem czy jak przekwitną to z tej samej rośliny za rok coś będzie czy jak przy naparstnicach trzeba znowu młode siać lub sadzić...
Wniknęłaś w mój ogród głębiej niż ja sama Rozpracowany na czynniki pierwsze
Vitra Campus to nowy ogród, a już powstaje lub powstał kolejny na Isla del Rey
Gdyby ktoś posiadał nadmiar żeleźniaka to ja chętnie odkupię. MAM dwa na jednej z leśnych rabat, nie dość, ze nie rosną ( warunki trudne, planuję przenieść na niższe rabaty) To jeszcze mam go od trzech lat i ani jednego kwiatka nie miał nigdy. Wiem, że one każą na siebie czekać, ale żeby aż tak???...
I jeszcze nadmiar kłosowca tego niebieskiego zwyczajnego też chętnie odkupię bo nigdzie nie mogę dostać, a nie mam swojego.
A bardzo bym potrzebowała w łąkę jedno i drugie....