Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

sylwia_slomc... 17:22, 04 sty 2022

Kawa napisał(a)
Sylwuś
zdrowia i spokoju Wam życzę na ten Nowy ROk!
piękna zima była

Tobie też Kamilko Teraz za oknem głównie burości
sylwia_slomc... 17:25, 04 sty 2022

Joku napisał(a)
Po kilku latach podglądania po cichu i z doskoku postanowiłam się przywitać oficjalnie . Ogród pięknie się prezentuje w zimowej szacie.
Wyczytałam o planowanym remoncie więc życzę udanej ekipy remontowej i jak najmniej problemów.

Witam Cię oficjalnie Bo na różnych wątkach często się widujemy od dawnaTa ekipa remontowa to głównie my sami... to będzie dłuuuuuugi remont
sylwia_slomc... 17:25, 04 sty 2022

Joann napisał(a)
Tak, Twój zimowy ogród jest niezwykle czarujący i urokliwy. Piękne widoki! Chwalę też avatarek i pozdrawiam

Miło mi
Mirka 17:28, 04 sty 2022

Ależ tu zimowo jest Sylwia u ciebie piękne fotki jak zawszeU mnie od tygodnia pogoda wiosenna nawet dziś się zastanawiałam czy nie wycinać bylin.
daszum 22:50, 04 sty 2022

Piękny awatarek

W Nowym Roku życzę Twojej rodzinie zdrowia i spokoju.
Monia81 09:45, 05 sty 2022

Sylwuś jak zawsze fotki zimowe super, no i zmiana avatarka trzymamy z Andrzejem kciuki za remont, mamy nadzieję że wszystko się Wam poukłada tak jak trzeba wszystkiego najlepszego Kochani w tym Nowym Roku buziaki
sylwia_slomc... 17:19, 05 sty 2022

Mirka napisał(a)
Ależ tu zimowo jest Sylwia u ciebie piękne fotki jak zawszeU mnie od tygodnia pogoda wiosenna nawet dziś się zastanawiałam czy nie wycinać bylin.

Te fotki też już nie aktualne, u nas dziś deszczowo cały dzień.
sylwia_slomc... 17:21, 05 sty 2022

daszum napisał(a)
Piękny awatarek

W Nowym Roku życzę Twojej rodzinie zdrowia i spokoju.

Bardzo się przydadzą, dziękuję i wzajemnie.
sylwia_slomc... 17:23, 05 sty 2022

Monia81 napisał(a)
Sylwuś jak zawsze fotki zimowe super, no i zmiana avatarka trzymamy z Andrzejem kciuki za remont, mamy nadzieję że wszystko się Wam poukłada tak jak trzeba wszystkiego najlepszego Kochani w tym Nowym Roku buziaki

Dziękujemy Kochani
sylwia_slomc... 14:58, 08 sty 2022

Za oknem znowu mrozi, dziś nawet na parę godzin wyjrzało wreszcie słonko i chyba ono zmobilizowało mnie do tego by w wizytówce pokazać minione lato więc kto ma ochotę na cieplejsze kolory niż te za oknem to zapraszam

Planowałam zrobić jakieś porównania z minionym sezonem, ale kiedy się do tego zmobilizuję nie wiem A odzyskałam zdjęcia z powstawania ogrodu więc teraz zmiany były by bardziej widoczne Może kiedyś jak mnie najdzie wena.... na razie przeglądam zdjęcia z sezonu i ogarnia mnie rozpacz, że gdy już ogród jako tako doprowadzamy do normalnego wyglądu to kolejne kataklizmy przychodzą.....bardzo bolesne jest samo oglądanie tych zdjęć niestety i jakoś nie nastraja na kolejny sezon. Dobrze, że jesienią nasadziłam sporo nowych roślin bo przynajmniej teraz mam na co czekać, a nie tylko na kolejny mułAle o ile lepiej miałabym ogród zadbany gdyby nie to ciągłe odgrzebywanie i naprawianie....