Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Alija 15:03, 08 sty 2022

U nas też mrozi i świeci słońce. Pogoda piękna, ale śniegu ani na lekarstwo, co mnie martwi, bo rośliny zupełnie bez ochrony.
Mam nadzieję, że w ten nowy rok oszczędzi Ci takich przykrych przeżyć, jak miniony.
Pozdrawiam.
sylwia_slomc... 17:10, 08 sty 2022

Alija napisał(a)
U nas też mrozi i świeci słońce. Pogoda piękna, ale śniegu ani na lekarstwo, co mnie martwi, bo rośliny zupełnie bez ochrony.
Mam nadzieję, że w ten nowy rok oszczędzi Ci takich przykrych przeżyć, jak miniony.
Pozdrawiam.

No właśnie nie wiadomo jak roślinki sobie z tym mrozem poradzą... my już mało co opatulamy, większość nie wymaga, ogród się robi coraz bardziej zaciszny. W tym sezonie większość drzewek muszę od dołu podgolić by się nie wysilały w gałązki co i tak do obcięcia, niech idą w górę z koronami ponad krzewy Dodałam jeszcze jesień w wizytówce
Alija 17:15, 08 sty 2022

O, to super, lecę oglądać.
Miłej niedzieli.
marba 17:49, 08 sty 2022

Sylwuś, życzymy Wam wszystkiego co dobre i piękne w Nowym Roku. Oby zdrowie dopisywało, a troski i zmartwienia nie.
Jesień w wizytówce wygląda imponująco, zresztą inne pory rok też.
Buziaczki.
sylwia_slomc... 17:56, 08 sty 2022

Alija napisał(a)
O, to super, lecę oglądać.
Miłej niedzieli.

Dzięki
sylwia_slomc... 17:56, 08 sty 2022

marba napisał(a)
Sylwuś, życzymy Wam wszystkiego co dobre i piękne w Nowym Roku. Oby zdrowie dopisywało, a troski i zmartwienia nie.
Jesień w wizytówce wygląda imponująco, zresztą inne pory rok też.
Buziaczki.

Dziękujemy BasiuCieszę się, że podoba się nie tylko mnie
vita 18:15, 08 sty 2022

Pięknie pokazałaś w wizytówce powstawanie ogrodu. Przy pierwszych zdjęciach się trochę wzruszyłam, pamiętam tamte czasy Siedem lat historii, bardzo bogatej, okupionej ciężką pracą. Stworzyliście wspaniałe miejsce, tworzycie ciągle, jest piękne.
Oby omijały Was już te nawałnice, może się coś odwróci, coś zmieni, oby
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
sylwia_slomc... 18:24, 08 sty 2022

vita napisał(a)
Pięknie pokazałaś w wizytówce powstawanie ogrodu. Przy pierwszych zdjęciach się trochę wzruszyłam, pamiętam tamte czasy Siedem lat historii, bardzo bogatej, okupionej ciężką pracą. Stworzyliście wspaniałe miejsce, tworzycie ciągle, jest piękne.
Oby omijały Was już te nawałnice, może się coś odwróci, coś zmieni, oby
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.

Dziękuję WiktorioTobie również Wizytówka to taki skrót naszych zmagań i zmian jakie z latami zachodzą w ogrodzie, a i sezon do sezonu nie podobny. Obie części mojego wątku już się rozrosły niebotycznie więc gdy ktoś teraz tu trafia musi mieć mega samozaparcie by się przez nie przedrzeć, a tak dzięki wizytówce jeśli wystarczy mu pismo obrazkowe to nie musi Sama sobie czasem przypominam jak było przeglądając wizytówkę
Martka 19:18, 08 sty 2022

Obejrzałam uzupełnioną wizytówkę, niewiarygodna kumulacja piękna, mimo i wbrew tej okropnej powodzi. Podziwiam siłę i pracowitość, Twój ogród pokazuje z dumą to, co od Was otrzymał. Gratulacje, Sylwio, życzę Wam pomyślności w Nowym Roku!  
sylwia_slomc... 20:02, 08 sty 2022

Martka napisał(a)
Obejrzałam uzupełnioną wizytówkę, niewiarygodna kumulacja piękna, mimo i wbrew tej okropnej powodzi. Podziwiam siłę i pracowitość, Twój ogród pokazuje z dumą to, co od Was otrzymał. Gratulacje, Sylwio, życzę Wam pomyślności w Nowym Roku!  

Miło mi Martuś Dziękujemy