Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Agatorek 08:52, 10 mar 2022

Bijesz rekordy
Ale będzie kwieciście!
eda 09:49, 10 mar 2022

Ja ....cie jakie zakupy trzymam kciuki żebyś za długo nie czekała ciekawa jestem wszystkiego jak będzie rosło haa
prymulcia mocny kolor z serca
sylwia_slomc... 10:07, 10 mar 2022

Urszulla napisał(a)
Imponujące zamówienie prymulka pachnąca to miły prezent, widzę że robotą wre

Dziś Emuś ma wysmarować beton folią w płynie pod wylewkę, w sobotę może rozłożymy styrodur i folię plus trzeba zazbroić, to może w kolejną uda się wylewkę zrobić....wszystko zależy od naszych mocy przerobowych i od pogodyJak wylewka zwiąże i wyschnie będziemy mogli podmurować ścianę, zamurować drzwi i poprzenosić graty by zrywać deski w drugim pokoju..... zejdzie jeszcze, chyba, że Emuś zdecyduje najpierw robić od razu ściany i regipsy....
sylwia_slomc... 10:10, 10 mar 2022

daredevil napisał(a)
Ło ale zamówienie!!! wydawało mi się że masz już gotowy ogród, gdzie Ty to wszystko zmieścisz kochana? Szacun

Karola wiesz, ze zachcianki zawsze są, a już roślinne w szczególności. Perełki z ostatniego zamówienia planuję w podwórku na rabacie z rodkami, liliowce w większości w tamę, hosty do lasku na nową rabatę, a reszta czyli frezje i eukomisy w donice. Cynobrówki w łąkę chciałam.
sylwia_slomc... 10:12, 10 mar 2022

Agatorek napisał(a)
Bijesz rekordy
Ale będzie kwieciście!

Bardzo tych zakupów widać nie będzie jak się posadzi po całym ogrodzieBardziej się zastanawiam kiedy ja to będę sadzić..... no i to chyba ostatnie zakupy roślinne na dłużej bo już teraz remont domu to priorytet.
sylwia_slomc... 10:14, 10 mar 2022

eda napisał(a)
Ja ....cie jakie zakupy trzymam kciuki żebyś za długo nie czekała ciekawa jestem wszystkiego jak będzie rosło haa
prymulcia mocny kolor z serca

Bardziej niż kolor podoba mi się jej zapach Mogę poczekac i pewnie poczekam bo realizacja wg kolejności zamówień, a ja do samego końca czekałam z decyzją Ale to nawet dobrze bo na razie mam jeszcze do ogarnięcia trzy rabaty i strumień, do skończenia leśną, do przycinki wszystko w ogrodzie i wycinka traw....w między czasie pewnie zarastać zacznie i trzeba będzie z plewieniem ruszać...na brak zajęć nie narzekam.
Milka 15:50, 10 mar 2022

No, ale dłuuuuuga lista zakupów i jak posegregowane
Rumianka 16:15, 10 mar 2022

Jestem pod ogromnym wrażaniem dłuugiej listy. No tak, ale i ogród masz ogromniasty więc masz zawsze pole do popisu z wielkim powodzeniem zresztą Ci to wychodzi...
Waclaw 18:51, 10 mar 2022

sylwia_slomczewska napisał(a)
Zamówiłam jeszcze:
(udało się jeszcze w przedsprzedaży i darmową dostawą)

Imponujące zamówienie. Będzie radość sadzenia i morze kwiecia w przyszłości
sylwia_slomc... 19:31, 10 mar 2022

Milka napisał(a)
No, ale dłuuuuuga lista zakupów i jak posegregowane

Irenko bo do koszyka fajnie się wrzuca, ale jak przyjdzie do płacenia to już mocno po kieszeni trzepie
Nigdzie ostatnio nie jeżdżę, innych przyjemności nie było bo pandemia to sobie takie ogrodowe przyjemności zafundowałam. Na sadzenie nie wiem kiedy znajdę czas, a nawet jak znajdę to potem to dodatkowa robota przy wiosennych porządkach, sama wiesz