Nie zamawiałam, przedzwon do nich oni gdzieś przy Częstochowie. Były święta, dzisiaj też pewnie martwy dzień, ale jutro.
Ja tam już nic nie zamawiam nigdzie. Mam blisko ogrodnika tam ful wypas. Inna sprawa, że się powstrzymuje jak muszę teraz chodzić koło tych roślin które sprowadziłam
Sylwuś, tak się składa, że ja zamawiałam Czekałam dość długo- ale się tego spodziewałam, bo w opisie przy ofercie kiedy daną roślinę będą wysyłać. Zamawiałam u nich kilka miskantów w zeszłym roku i jakieś inne pojedyncze, były ok.
edit: a zajrzysz do mnie jak będziesz mieć chwilę? Wiem, że znasz się na ziołach również, a nie potrafię zidentyfikować jednej roślinki
No widzisz rozwiązałaś zagadkę. Nie patrzyłam na dostępność bo tylko podświetlałam sobie opis, a nie wchodziłam w rośliny. Teraz sprawdziłam i niektóre dopiero w czerwcu się pojawią, a inne powiadomią o dostępności....to sobie poczekam nie wiadomo ile na to zamówienie....
No wyślą Ci jak już wszystkie będą dostępne w sprzedaży, ale za to może będzie warto Ja przegorzany jeszcze chwilę u siebie pohoduję i Ci wyślę, przeglądam filmiki jak wysłać rośliny żeby przeżyły ...te z drugiego rzutu już się nadają do pikowania ale cholercia, nie mam już miejsca w salonie na nie, a tylko tu mam dobre światło, południowe okno.
Cudowny ogród w zgodzie z naturą. Taki który ukoi i ciało i duszę, wprowadzam się na stałe
Dziękuję bardzo za wskazówki dotyczące przygotowania Królowej Gleby pod żywopłot z cisa.
Pozdrawiam ciepło.
co to za biała magnolia?? tak dużo platków ma!! to chyba nie jest gwiazdzista, ??
mam taką, ale moja ma mniej- jakby nie podwójne tylko pojedyńcze platki kwiatowe..