Piękne piwonie, ja muszę sezon poczekać na kwiaty u mnie. A kwitną te nowo zamówione przez Ciebie? Znaleźli się sprawcy objadania liliowców: ślimaki! Dziś po ulewie było ich na kwiatku 6szt i zjadły go do końca. Przecież liliowce są jadalne! Ślimaks poszedł w ruch, ale czy da radę całej pladzew ogrodzie?
Sylwiaa, u Ciebie jest zawsze co obejrzeć. Twoje piwonie wyglądają cudnie. U mnie prawie codziennie pada i moje piwonie nie są takie urocze. W zasadzie już przekwitają.
I jeszcze Ci napiszę, że rośliny na tle tych donic wyglądają jeszcze ładniej
U Ciebie to nie wiadomo gdzie się patrzeć . Tym razem królują piwonie. Jestem też zachwycona różami, panną młodą i tą czerwoną na altanie. Kiedy u mnie będzie taki efekt … .
Życzę letniego wytchnienia w ogrodzie. Ale i postępów ogrodowych, bo lato zbyt krótkie.
Piękna rewia piwoniowa Mam trochę zaległości u Ciebie Sylwia, ale nadrobię, na pewno
Sylwia ale masz śliczna tą łączkę Ostatnio będąc na wycieczce rowerowej zachwycałam się łąkami,ach...natura maluje piękne krajobrazy Piwonie ci cudnie kwitną i reszta kwiecia Brawa dla was za piękny ogród i za remont