Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Rojodziejowa 00:08, 25 lip 2022

Żadne zdjęcia chyba nie oddadzą tak naprawdę uroku. Serio jestem zawiedziona, bo to na fotkach to marna namiastka.
Sporo skarbów mniejszych i większych. Ciężko byłby tu wszystkie umieścić. Gdzie się nie obejrzysz to skitrane jest coś ciekawego.
Magara 00:36, 25 lip 2022

Asia, super relacja Pańskie oko konia tuczy, ale obce oko widzi więcej

Sylwia, daj znać jak nagranie w internetach będzie
sylwia_slomc... 13:35, 25 lip 2022

Asia Ale Ty szybka jesteś Jeszcze dobrze do domu nie dotarła, a już fotki pokazała Zawsze to dla mnie ciekawe doświadczenie pooglądać własny ogród cudzym okiem. Też więcej wtedy widzę niż jak sama cykam
Przesympatyczna Jesteś ale chyba Cię zagadałyśmy Hosty dzisiaj sadzić będę na hostowisku w lasku na górze A potem konewkować jeśli nie popada

Asia jest świadkiem jaki u mnie spadek terenu
Rojodziejowa 14:16, 25 lip 2022

sylwia_slomczewska napisał(a)
Asia Ale Ty szybka jesteś Jeszcze dobrze do domu nie dotarła, a już fotki pokazała Zawsze to dla mnie ciekawe doświadczenie pooglądać własny ogród cudzym okiem. Też więcej wtedy widzę niż jak sama cykam
Przesympatyczna Jesteś ale chyba Cię zagadałyśmy Hosty dzisiaj sadzić będę na hostowisku w lasku na górze A potem konewkować jeśli nie popada

Asia jest świadkiem jaki u mnie spadek terenu

Ja lubię być zagadywana, rozkręcam się dopiero po jakimś czasie

Takie to przyjemne wiedzieć, że gdzieś tam i kawałek rośliny ode mnie sobie rośnie

No spadek jest ogromny. Można się zmachać samym chodzeniem na takim terenie, a co dopiero robotą
Martka 14:26, 25 lip 2022

Sylwia, mam nadzieję, że nagranie będzie też dostępne w necie, nie mam tv. Gratulacje.
Asiu, relacja świetna, faktycznie jakby inny ogród Super, że mogłyście się spotkać Gdzie ogrodomaniaczki się widzą, tam wióry lecą
sylwia_slomc... 15:24, 25 lip 2022

Rojodziejowa napisał(a)

Ja lubię być zagadywana, rozkręcam się dopiero po jakimś czasie

Takie to przyjemne wiedzieć, że gdzieś tam i kawałek rośliny ode mnie sobie rośnie

No spadek jest ogromny. Można się zmachać samym chodzeniem na takim terenie, a co dopiero robotą

Ta hastata ode mnie pewnie mocno początkowo będzie więdła, ale się nie przejmuj, podlewaj , ona się po pewnym czasie podniesie, a zimuje praktycznie w 100 procentach, tylko późno w maju startuje, za to szybko nadgania
sylwia_slomc... 15:28, 25 lip 2022

Martka napisał(a)
Sylwia, mam nadzieję, że nagranie będzie też dostępne w necie, nie mam tv. Gratulacje.
Asiu, relacja świetna, faktycznie jakby inny ogród Super, że mogłyście się spotkać Gdzie ogrodomaniaczki się widzą, tam wióry lecą

Będzie w necie teżwióry i nie tylko, ja się musze w język ugryźć czasem bo jak ktoś mnie nie zna to może być zaskoczony jak mi się cuś wymsknie w emocjach A mnie się czasem wymyka, ale to nabyte od Emusia i byłych pracowników, na budowach z reguły klną jak szewc
Kordina 21:19, 25 lip 2022

sylwia_slomczewska napisał(a)

Będzie w necie teżwióry i nie tylko, ja się musze w język ugryźć czasem bo jak ktoś mnie nie zna to może być zaskoczony jak mi się cuś wymsknie w emocjach A mnie się czasem wymyka, ale to nabyte od Emusia i byłych pracowników, na budowach z reguły klną jak szewc

Przynajmniej będzie żywiołowo i prawdziwie
LIDKA 22:10, 25 lip 2022

Sylwia u Ciebie pięknie cały rok.
A relacja Asi super.
sylwia_slomc... 23:04, 25 lip 2022

Kordina napisał(a)

Przynajmniej będzie żywiołowo i prawdziwie

Źle to napisałam, nie na nagraniach Na spotkaniu