Ciocia się ze mną swoim 8 lat temu podzieliła Nie znam odmiany jak kwitnie jest prawie mojego wzrostu, ale kupiłam w ubiegłym roku trzy sztuki i już są ponad kolano, może za rok będą wyższe? Kupiłam bo nie udało mi się podzielić tego od cioci, ono wcale na szerokość jakoś nie przyrasta tylko wszystko mocno w kępie. A boję się wykopać całość i dzielić, żeby nie stracić bo mam tylko dwie sztuki tego parzydła.
Ula cegła i drewno będą się powtarzały w całym domu. Chce by wszystkie pomieszczenia spinały się w całość, nie będzie pomieszczeń w innym stylu wszystkie będą w jednym klimacie
Tak sobie wymyśliłam, bo tu gdzie mieszkamy mam każde inaczej i już mi się znudziło, jakoś dojrzewam do innego styluPłytka ceglana będzie, ale kafelkowe też będą nad zlewozmywakiem i kuchenką. Myślę, że będzie ładnie i ze smakiemA najważniejsze by było też funkcjonalnie i wygodnie
A to na pewno cukrowy masz? Moje nigdy wyższe niż do połowy uda nie rosną...
Ja gotuję i z masełkiem z bułką tartą jak fasolkę szparagową, albo do dań z woka. Tylko jemu prócz ogonków lepiej usunąć włókna po długości strączka bo gotuję całe strączki. Zrywam młode nim ziarenko dorośnie i dojrzeje.