To dobrze bo Kto by mi pomagał Na Ewę i Hanię jeszcze zawsze mogę liczyćI na parę innych osób, a ptaki pomaga rozpoznać Kto Inny, fajnie, że tak Każdy na czymś się zna i podpowiada
Agatka gdzie Ty widzisz wyplewione???Kobieto bylinówki mam nie ruszone jeszcze, zasadzam się na nie zaraz po Świętach bo mi pewnie ze dwa tygodnie, albo lepiej na nie zejdzieNa trocinowych za tujami do szarpania wpychające się z granicy, z przodu ciut lepiej bo już trochę tuje zasłaniają przed nasiewaniemOplewiony mam tylko strumień i pod jabłonią. A tu po Świętach trzeba znowu w warzywnik wchodzić z dalszymi wysiewami i sadzeniem dalii
Sylwia, nikt chyba już (nawet ja) Cię nie przegoni w robieniu zdjęć.Wszystkie oglądam codziennie, jak tylko wkleisz. Programu nie widziałam, ale z pewnością obejrzę w necie.
Miło mi Danusiu, że Jesteś częstym gościem Ja u Ciebie zawsze jak mi tylko Anglia wyskakuje
Już się doczekać nie mogę Waszego odcinka, trzymam kciuki za pogodę U Kasi w środę nagrywają na drugi dzień po TobieEmisja jeśli się nie zmieniło 28 kwiecień
To czekam na dwa ogrodyKasi i Wasz
Widziałam i ja. Super wyszło, tak naturalnie i oczywiście pięknie. Miło jest oglądać program znając właścicieli ogrodu. Ogrodowisko dało nam taką możliwość.