Lubię takie spontany Zdjęcia świetne, wcale nie widać że z telefonu.
Ach te łubiny, cudne kolory masz Sylwia. U mnie wegetują trzy sztuki białych I tak jestem zachwycona bo to po piątej chyba próbie dopiero się udało
Iwonko, ale mi dzisiaj zrobiłaś niespodziankę Przy tym pochmurnym deszczowym dniu takie piękne błękity Cudne fotki robi twój telefon. Ładniej niż w realu
Mój telefon tak ładnie nieba pokazać nie umie.
To był również cudny dzień dla nas w Waszym towarzystwie
Czy Wam też od wczoraj forum tak strajkuje, ze nie chce postów dodawać tylko odsyła do strony głównej? Jak nie zrobię odśwież to wcale nie wiem czy się post dodał czy nie.
Gosia wiesz, że plany z tym związane są nie wiadomo tylko czy się tama nie rozleci nim do ich realizacji dojdzie. Na wszystko czasu brak...
Ze ślimakami teraz po powodziach to jakaś zagłada, masa malutkich znowu napłynęła z pól. Wczoraj musiałam kolejny raz ogród sypać. Mszyce to najmniejszy problem, a przy tych większych to nawet nie problem
Z pogodą nie będzie lepiej bo na Islandii wulkan znowu pluje, na Filipinach była erupcja wczoraj - popiołu poszły w atmosferę na 5-8 km rozniesie po świecie, dziś mam informację wybuchł kolejny wulkan na Indonezji. To wszystko w pogodzie bardzo niebezpiecznymi zjawiskami się mści bo na tych odrobinkach popiołów skrapla się para i ulewne nawalne opady powstają w zależności gdzie fronty ciśnień i wiatry ten popiół zaniosą.