Widoki nie najgorsze nawet. Zastanawiam się co będzie widać jak sąsiad wytnie swoje drzewa. Cos na razie zaprzestali akcję. Może ptaki zdążą młode wyprowadzić z gniazd.
No ja dopiero zaczynam
Wczoraj miałam plan ogarniać kolejne i suchy strumień. Ale udało się tylko przedwczoraj ze strumienia wykopać co niektóre nasiane krzewy i obtargać cześć nawłoci, a wczoraj galopem rzucałam się na kolana w warzywniku bo warzyw nie było z chwastu już widać. Dziś ręką nie ruszam więc skończy się ( jak nie będzie lało) pewnie tylko na wsadzeniu nowych nabytków o ile miejsca wynajdę.
No widzisz te wątki co wycackane mają( lub pokazują tylko jak mają wycackane ) wpędzają w kompleksy takich jak ja Choćbym dzień i noc robiła przy mojej powierzchni, warunkach i sąsiedztwie nie do przerobienia. Pewnie z czasem te moje rabaty obsadzę kwitnącymi krzewami i tyle. Krzew przytnę lub nie i też będzie, a pod nim kosą się wykosi. Przynajmniej będzie porządek.
widze że pedzicie nie tylko z remonterm ale i ogrodem... gdzie takie fajne drzewa kupujesz w okolicy ? czy wysyłkowo ? ja sie jednego obawiam wsadzic i cos tam u siebie rozkminiam miejsce..
Graba i klona palmowego stacjonarnie w złotnikach w Tomstalu, a resztę internetowo. Ale wiesz ja swoim zwyczajem( chyba się już nie oduczę) malutkie drzewka większość nie ma 1 metra wysokości
A czym Ty sie Sylwia przejmujesz, ja tez mam chwasty i nie mam czasu by je usuwac. Moze nie pokazuje na zdjeciach ale niezle zaroslam chwasciorami. Bede zdrowa, posadze inne przyjdzie pora na chwasty.
Z tym akurat nie mam kompleksow i Ty tez nie powinnas w nie wpadac. Poza tym masz tak bujnie ze ich po prostu nie widac