Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

AniazUroczyska 02:42, 12 maj 2019

marba napisał(a)

Dorotko, pięknie ubrałaś w słowa moje odczucia co do ogrodu Sylwi i podpisuję się pod tym, co napisałaś. Naprawdę wielki szacun dla jej dzieła, tym bardziej, że tworzy je sama, bez udziału firmy ogrodniczej (chociaż czasem myślę, że Sylwia posiłkuje się czarami)
Wiesz co, Dorotko, jeśli kiedyś uda Ci się dotrzeć do mnie, to może razem wybierzemy się do Szmaragdowej Doliny zobaczyć to zaczarowane miejsce?

Ja też się podpisuję pod Waszymi słowami! Ale i u Was też jest co podziwiać . Działka Doroty- urocza, a u Ciebie Basiu też jest wiele urokliwych zakątków, szczególnie- aleja brzozowa, oczywiście - skarpa( świetny pomysł), no i super widoki na fotkach - te złociste drzewa na tle ciemnego nieba! Bardzo mi utkwiły te obrazy w pamięci
Katkak 06:43, 12 maj 2019

To prawda dziewczyny, Sylwia z Wojtkiem są niesamowici. Ale chyba nie firma, nie czary, to może jakimś sokiem z gumijagód się wspomagają
anabuko1 07:20, 12 maj 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)
i moje modrzewnice

Ale fajne ładne.
Nie znam tych roślinek .
Ale u ciebie to chyba wszystko jest.
Pozdrowki zostawiam
MirellaB 07:53, 12 maj 2019

Pięknie to wygląda
sylwia_slomc... 07:54, 12 maj 2019

marba napisał(a)

Dorotko, pięknie ubrałaś w słowa moje odczucia co do ogrodu Sylwi i podpisuję się pod tym, co napisałaś. Naprawdę wielki szacun dla jej dzieła, tym bardziej, że tworzy je sama, bez udziału firmy ogrodniczej (chociaż czasem myślę, że Sylwia posiłkuje się czarami)
Wiesz co, Dorotko, jeśli kiedyś uda Ci się dotrzeć do mnie, to może razem wybierzemy się do Szmaragdowej Doliny zobaczyć to zaczarowane miejsce?

Obie czujcie się zaproszone
sylwia_slomc... 07:56, 12 maj 2019

AniazUroczyska napisał(a)

Ja też się podpisuję pod Waszymi słowami! Ale i u Was też jest co podziwiać . Działka Doroty- urocza, a u Ciebie Basiu też jest wiele urokliwych zakątków, szczególnie- aleja brzozowa, oczywiście - skarpa( świetny pomysł), no i super widoki na fotkach - te złociste drzewa na tle ciemnego nieba! Bardzo mi utkwiły te obrazy w pamięci

Aniu bo to jest tak, że doceniamy u Innych, a nie doceniamy u siebie Też tak mam
sylwia_slomc... 07:58, 12 maj 2019

Katkak napisał(a)
To prawda dziewczyny, Sylwia z Wojtkiem są niesamowici. Ale chyba nie firma, nie czary, to może jakimś sokiem z gumijagód się wspomagają

Bardzo lubiłam tę bajkę
A wczoraj to by sie nam taki sok przydał
Trawa nie skoszona, donica nie skończona, a dziś goście
sylwia_slomc... 08:00, 12 maj 2019

anabuko1 napisał(a)

Ale fajne ładne.
Nie znam tych roślinek .
Ale u ciebie to chyba wszystko jest.
Pozdrowki zostawiam

Aniu ja też nie znałam, a Pani mi podała taka nazwę na A co mi się z jakąś kometą skojarzyła, a i tak nie zapamiętałam, za to znalazłam w necie pod nazwą modrzewnica i to jest to
sylwia_slomc... 08:01, 12 maj 2019

MirellaB napisał(a)

Pięknie to wygląda

Robi fajny efekt i ciekawe wrażenie u odwiedzających
sylwia_slomc... 08:07, 12 maj 2019

Kwitnie już montana

zaczynają czosnki