Wiadomo, że naniósł szamba i opryski roślin, nawozów tym razem raczej już nie. Martwi mnie wierzba co zaczyna schnąć, a wierzby wodę lubią, oby nie przyniosło oprysków na chwast, bo rośliny zagrożone będą.
Podziel się doświadczeniami z wychowania Onka Nasza ma 3 miesiące skończone 1 sierpnia.
U mnie dalie wymagaja jedynie wykopania i wsadzenia, ja nie obrywam przekwitłych kwiatów na żadnych roslinach, na to czasu brak
Ale ogród nie wycacany więc to tak bardzo nie odstaje od reszty
Wiosną w warzywniku w chodniku miałam samosiewy dalii, ale nie było jak wykopać i powyrywałam
To było dawno ale owczarek jaki by nie był to pies do towarzystwa i nudzi się jeśli nie dostaje ciągle jakiś zadań od przewodnika. Uwielbia nowe wyzwania, nie lubi krzykliwych komend, i oczywiście nigdy smakołykiem nie gardzi.... albo teraz kliker wystarczy
Aniu ja mam wrażenie, że właśnie po powodzi to kompletnie tego nie widać
Z trudem odtwarzamy co było no i nigdy to już nie będzie tak samo zrobione jak było
Dzięki za wskazówki Próbujemy bawic się w aportowanie ( bawić bo do aportowania to jeszcze bardzo dużo czasu upłynie)Sunia nie myśli w mordkę aportu brać zamiast tego grzebie go łapami pod siebie razem z trawą i ziemią skacząc po nim, ubaw mam po pachy
To mnie ucieszyłaś
Choroby grzybowe mi się po ogrodzie plątają dziś zobaczyłam, że żywopłot grabowy bielą sie okrywa, mączniak chyba, całą noc padało znowu, dziś nie, gdyby jutro nie padało może uda się opryskać, albo w sobotę.....bo jutro jestem ciut nie czasowa...