Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tkany marzeniami

Ogród tkany marzeniami

Agania 20:15, 20 mar 2019

Duże masz kępy krokusów no i masz piękną słoneczną pogodę witam się oficjalnie u Ciebie...masz warunki cieplarniane to i hotrensja
zielona, ale że już w pąkach...gratuluję projektu
Poznałam kota Gacka prawdziwy projektant z niego
Zana 21:13, 20 mar 2019

Witałam się u Ciebie Aniu oficjalnie gdzieś na początku wątku, a teraz cały czas w ukryciu podglądam, podczytuję.
Prześliczna alejka krokusowa. Zawsze zazdroszczę innym tych pierwszych wiosennych kwiatków, ja mam ogród "na odległość", więc mała szansa nacieszyć się nimi.

I z pytaniem przychodzę. Czy tę miksturę Bogdzi stosuje się do oprysku dolistnego i do podlewania?
Kociamama 10:50, 21 mar 2019

gogo napisał(a)
Witaj Aniu
Nadgoniłam wątek i jestem zachwycona historią ogrodu w odcinkach
I do tego zdjęcia i duża dawka humoru, czyli to co lubię.
Pozdrawiam

W planach jeszcze kolejne odcinki telenoweli dla cierpliwych. Muszę tylko stosowną reklamę wykupić
Kociamama 10:52, 21 mar 2019

mrokasia napisał(a)
O mamo, ależ piękne krokusy!!! A hortensja zakwitnie lada moment, będzie piękna na święta .

Zaskoczyła mnie w tym roku zupełnie. Rośnie jak na drożdżach. Fakt, że ją trochę podkarmiłam, ale że tak ruszy to się nie spodziewałam
paradas 11:05, 21 mar 2019

Jestem w połowie wątku od końca a tam brak kotów
Piękne te żółte krokusy, trawnik jak z katalogu!
Kostkę wokół dębu wczoraj układałem i miałem dość. Miało być koło a wyszło krzywo, u Ciebie ładne ślaczki. Pozdrawiam!
Kociamama 11:09, 21 mar 2019

Agania napisał(a)
Duże masz kępy krokusów no i masz piękną słoneczną pogodę witam się oficjalnie u Ciebie...masz warunki cieplarniane to i hotrensja
zielona, ale że już w pąkach...gratuluję projektu
Poznałam kota Gacka prawdziwy projektant z niego

Witaj Agato, miło, ze zajrzałaś.
Tymi kępami krokusów to jestem sama zaskoczona. Sadziłam je jesienią 2017 r. czyli dopiero co i dosyć rzadko. W poprzednim roku trochę już ich było, ale w tym to mam wrażenie, ze cebulki tak się podzieliły, albo z jednej wyrasta po kilka kwiatków. Oj cieszą bardzo
Kociamama 11:16, 21 mar 2019

Zana napisał(a)
Witałam się u Ciebie Aniu oficjalnie gdzieś na początku wątku, a teraz cały czas w ukryciu podglądam, podczytuję.
Prześliczna alejka krokusowa. Zawsze zazdroszczę innym tych pierwszych wiosennych kwiatków, ja mam ogród "na odległość", więc mała szansa nacieszyć się nimi.

I z pytaniem przychodzę. Czy tę miksturę Bogdzi stosuje się do oprysku dolistnego i do podlewania?

Witaj Anulko,

miło, że się ujawniłaś. Miksturkę Bogdzi stosuje się w formie oprysku bo wtedy najszybciej działa.
Kociamama 11:18, 21 mar 2019

paradas napisał(a)
Jestem w połowie wątku od końca a tam brak kotów
Piękne te żółte krokusy, trawnik jak z katalogu!
Kostkę wokół dębu wczoraj układałem i miałem dość. Miało być koło a wyszło krzywo, u Ciebie ładne ślaczki. Pozdrawiam!

Witaj Damianie, w sprawie kotów obiecuję poprawę
koliber 14:07, 21 mar 2019

Piękne krokusiki, no i gratuluję kwitnącej hortki
koliber 14:08, 21 mar 2019

Kociamama napisał(a)
I jeszcze kilka foteczek, które udało mi się pstryknąć. Głównie kwiecie, bo kto by fotografował robotę

Hahahahahaha...ja