Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tkany marzeniami

Ogród tkany marzeniami

Kociamama 20:10, 01 kwi 2019

Zana napisał(a)
Przepis faktycznie nieźle ewoluował. Najważniejsze, że wszystko dobrze z rodkami.
A możesz napisać jakie masz żelazo? Ja tak się zaaferowałam sporządzaniem tego roztworu, że dopiero przy chowaniu tych specyfików, już po oprysku, zauważyłam że mam florovit z żelazem. Więc moje rodki dostały jakby dubeltową dawkę florovitu. Mam nadzieję, że przedawkowanie im nie zaszkodzi.

Kociaki boskie, a bałwan to już w ogóle wymiata. Obyś tym żarcikiem wilka z lasu nie wywołała.

Zdjęcie żelaza jest u mnie na 36 stronie. Zdjęcie bałwana było robione we wrześniu, a śnieg pochodził z własnej produkcji
Aurelllia 20:38, 01 kwi 2019

Faktycznie przepis na oprysk rodków u każdego inny hihi Ja jeszcze nie robiłam, w weekend muszę popryskać
Nie nie nie - zdecydowanie juz bałwanków lepic nie chcemy, tylko ciepełko
Zana 20:42, 01 kwi 2019

Ale ze mnie gapa, przecież widziałam zdjęcie tych flaszek, już wszystko jasne.
Kociamama 20:47, 01 kwi 2019

Aurelllia napisał(a)
Faktycznie przepis na oprysk rodków u każdego inny hihi Ja jeszcze nie robiłam, w weekend muszę popryskać
Nie nie nie - zdecydowanie juz bałwanków lepic nie chcemy, tylko ciepełko

Zdjęcie bałwana w serii "wspomnień czar " Śniegu mieliśmy sporo i dzieciaki miały radochę bo przy 20 kilku stopniach na plusie mogły porzucać się kulkami i mama wyczarował im mini bałwanka.
Kociamama 20:50, 01 kwi 2019

Zana napisał(a)
Ale ze mnie gapa, przecież widziałam zdjęcie tych flaszek, już wszystko jasne.

Przy okazji się podpytam. Wiesz może jak w czarodziejski sposób przejść na daną stronę bez potrzeby "przewijania" po kilka stron? Przy kilku stronach to niby nie problem, ale przy kilkuset to już wyzwanie.
Zana 20:54, 01 kwi 2019

A wiesz, że nawet wiem. Na górze w pasku jest adres strony https/... W tym adresie jest numer strony na której się aktualnie znajdujesz w danym wątku. Wystarczy "ręcznie" zmienić numer na numer strony, na którą chcesz trafić.
Kociamama 21:00, 01 kwi 2019

Zana napisał(a)
A wiesz, że nawet wiem. Na górze w pasku jest adres strony https/... W tym adresie jest numer strony na której się aktualnie znajdujesz w danym wątku. Wystarczy "ręcznie" zmienić numer na numer strony, na którą chcesz trafić.

Powinnam Cię jakoś obdarować za tę życiodajną informację. Co powiesz na królestwo i połowę księcia
Zana 21:04, 01 kwi 2019

Bierę w ciemno
Kociamama 21:07, 01 kwi 2019

Zana napisał(a)
Bierę w ciemno

Zana 21:13, 01 kwi 2019

Rozumiem, że przyślesz kurierem.