Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

magnolia 15:17, 04 gru 2015

frezja napisał(a)
Z czego masz zasłony...moje lniane pięknie wyglądają na oknie,ale prasowanie ich to "męczarnia" ;(

jakaś gruba bawełna-to materiał i Ikei. Teraz czekam na drążki na zasłony- M je ma wykombinować z profili stalowych o przekroju prostokątnym. Te co są , są za wąskie do dużych zasłon i dużo okna zajmują zasłonięte

na lniane chorowałam kiedyś, ale bałam sie tego prasowania
magnolia 15:19, 04 gru 2015

eee_taam napisał(a)
krzesła do stołu pasują idealnie!

a czy na te krzesła to nie trzeba czasem jakiejś szmarki rzucić?.... żeby milej było ...wszędzie na zdjęciach z tymi krzesłami widzę że coś rzucają.

dzięki
Narazie cieszymy się nimi takimi jak są. Tylko najmłodszy kładzie sobie małą poduszkę, bo ma tyłeczek bardzo kościsty
magnolia 15:21, 04 gru 2015

Anda napisał(a)
Tez je lubię Moje są białe, ale szare tez mi się bardzo podobają.

Białe sa śliczne, takie lekkie. Ja chciałam ciemniejsze, żeby kontrastu dużego nie robić ze stołem w kolorze. Wystarczy że jest duzy kontrast w stylu. Ten stół jest b. stary, ma ze 100 lat. I rozkłada się na 3 m długości, co pozwala na duuże i gwarne kolacje
magnolia 15:22, 04 gru 2015

siakowa napisał(a)
Ja wiedzialam ze tak bedzie

cmok!
magnolia 15:23, 04 gru 2015

Basilikum napisał(a)
a stol tez mi sie podoba
My kupilismy niedawno stara lawe, teraz szukamy stolu i krzesel. A krzesla beda chyba kazde inne.

Ławę?- pokaż
troche się bałam 'kompletu' krzeseł, ale staneło na 5 szt, a jedno bedzie stare, z lat 50tych, podobne, ale w obiciu
malgorzata_s... 15:26, 04 gru 2015

U Gosi jak zwykle dizajnerskie dyskusje Podziwiam
15:27, 04 gru 2015
magnolia napisał(a)

dzięki
Narazie cieszymy się nimi takimi jak są. Tylko najmłodszy kładzie sobie małą poduszkę, bo ma tyłeczek bardzo kościsty

siakowa 15:30, 04 gru 2015

magnolia napisał(a)

Ławę?- pokaż
troche się bałam 'kompletu' krzeseł, ale staneło na 5 szt, a jedno bedzie stare, z lat 50tych, podobne, ale w obiciu

Uwieobiam mieszanke krzesel przy stole moj em niesttey jeszcze nie wiec od razu kupilam o 2 mniej zeby nad nim pracowac i dokupic dwa inne
Basilikum 15:35, 04 gru 2015

Magnolia teraz musze juz zmykac ale pozniej pokaze lawe. Kiedys na moim watku pokazywalam ale juz nie wiem teraz gdzie dokladnie, musze poszukac a czas zaczyna gonic. Musze byc o 18 na jarmarku swiatecznym a przed tem 1000 rzeczy jeszcze zrobic
nawigatorka 16:01, 04 gru 2015

Krzesla i stol to mistrzostwo eklektyzmu.gra super.ale Ty wiesz bo komponujesz. Ty mi lepiej powiedz co to za szara listwa przypodlogowa.ja ich jeszcze nie mam...