Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Konieczki 13:47, 07 gru 2015

Gocha łącze sie w bólu u mnie dziś obie na antybiotyku, starsza ma problemy z łykaniem. Cały weekend próbowałam walczyć inhalacjami, ale g.. dały. Zdówka dla Klary
nawigatorka 13:57, 07 gru 2015

A i o zdrowku zapomnialam
lindsay80 14:05, 07 gru 2015

moja też zakatarzona i kaszląca, cały tydzień ubiegły siedziała w domu, ale dziś na przedszolnego Mikołaja poszła - też inhalujemy się 2 razy dziennie - raz mucosolvan z solą fizjologiczną, raz nubudose na katar
malkul 14:06, 07 gru 2015

Konieczki- ja już dwa tyg. walczyłam bez antybiotyku z angina delikatną i niby było już ok. ale jednak gów.....
padła i mus antybiotyk dać

asia- u mnie tanio, z wykorzystaneim zeszłorocznych ozdób + to co natura dała + spraye + ciutka dziwacznych pomysłów
lindsay80 14:09, 07 gru 2015

malkul napisał(a)
Konieczki- ja już dwa tyg. walczyłam bez antybiotyku z angina delikatną i niby było już ok. ale jednak gów.....
padła i mus antybiotyk dać

ja poszłam w piątek z małą do poradni po tygodniu leczenia wg mojego uznania i mi lekarka powiedziała, że jak tak dalej pójdzie to będę mogła zasiąść na jej miejscu... ta...
tylko czemu ten kaszel i katar nie chce minąć?
ag_zie 14:19, 07 gru 2015

Witaj Gosiu! Wychodzę z ukrycia - dzięki za wizytę u mnie! Ja u Ciebie regularnie w ogrodzie siedzę i podziwiam! Zawsze coś ciekawego znajdę o ogrodzie, o wystroju wnętrz i o ... życiu też
magnolia 14:41, 07 gru 2015

trzymaj się Gosiu, biedna mała,i Ty z nią
ivo 14:46, 07 gru 2015

Zdrowia dla całej rodziny Malkulów a szczególnie dla małej Malkulinki
Dominika11 14:47, 07 gru 2015

zdrówka zyczę
kasia_w 15:00, 07 gru 2015

magnolia napisał(a)

ten stół ma ze 100 lat, jak byłam mała, stał u mojej babci w kuchni przykryty ceratą.Mama nam go podarowała kiedy odziedziczyła mieszkanie po rodzicach ( tylko przedtem dała go do renowacji).

Podłoga to teak, pod olejem- wyszła taka wielobarwna w odcieniach, bursztynowo brązowa. Twoja jest inna?

Piszesz że ci się sprawdza len?- oj, zaczynam żałować zakupu... może kiedyś machnę sobie drugi komplet, lniany, będzie na zmianę

Ach tym bardziej stołu zazdroszczę - ma duszę pokoleń Twojej rodziny.mój teak jest lakierowany i wydaje mi się jaśniejszy ma taki ciepły miodowy odcień który uwielbiam. Sądzę że len nie każdemu będzie odpowiadał - to taki element mojej terapii leczenia z perfekcjonizmu W każdymy razie polecam tkaniny szyte na miarę w dekorii - to nie reklama a moje doświadczenie