Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Mala_Mi 00:37, 06 gru 2015

Wpedzicie mnie do grobu....do kompleksow...... przed spaniem sie dolowac..tylko ja tak potrafie.
Konieczki 00:56, 06 gru 2015

Część Anula też masz zawał przed spaniem? A czy Ty jakieś upr robiesz że po nocach siedzisz na Ogrodowisku? Pozdrawiam

Marto dwie min temu napisała u Asi Nawigatorów o mieszaniu stylów. Uwielbiam to - zawsze jak ogladam Twoje zdjęcia to padam z zachwytu. W ogóle wszystkie zdjęcia u Kookochy powalają mnie (Rudolf ma pierwszeństwo). Dzięki Wam za to dziołszki kochane
nawigatorka 21:50, 06 gru 2015

O smsach zapamietam
kasia_w 11:26, 07 gru 2015

Malkulku gratuluje serdecznie wspanialej wizytowki !

Magnolio piekny stół a jak sie jeszcze rozklada to po prostu ideal Trudno bardzo taki znalezc.
Tez mam parkiet przemyslowy teakowy, u Ciebie to chyba palony dąb, prawda ? Co do zaslon lnianych - mam lniane rolety rzymskie i nie prasuje ich wcale, po prostu jeszcze wilgotne rozciagam na liknach i jest ok. Lubie taki len nieidealny
magnolia 12:02, 07 gru 2015

kasia_w napisał(a)
Malkulku gratuluje serdecznie wspanialej wizytowki !

Magnolio piekny stół a jak sie jeszcze rozklada to po prostu ideal Trudno bardzo taki znalezc.
Tez mam parkiet przemyslowy teakowy, u Ciebie to chyba palony dąb, prawda ? Co do zaslon lnianych - mam lniane rolety rzymskie i nie prasuje ich wcale, po prostu jeszcze wilgotne rozciagam na liknach i jest ok. Lubie taki len nieidealny

ten stół ma ze 100 lat, jak byłam mała, stał u mojej babci w kuchni przykryty ceratą.Mama nam go podarowała kiedy odziedziczyła mieszkanie po rodzicach ( tylko przedtem dała go do renowacji).

Podłoga to teak, pod olejem- wyszła taka wielobarwna w odcieniach, bursztynowo brązowa. Twoja jest inna?

Piszesz że ci się sprawdza len?- oj, zaczynam żałować zakupu... może kiedyś machnę sobie drugi komplet, lniany, będzie na zmianę
Pszczelarnia 12:30, 07 gru 2015

Bardzo przyjemnie się zagląda tutaj. Ogrodowo i "wnętrzarsko". Człowiek zawsze się czegoś nauczy, dojrzy, zainspiruje, na pewno zachwyci.
nawigatorka 12:44, 07 gru 2015

Gosia zlituj sie dekoracje pokazuj
malkul 13:34, 07 gru 2015

kurde babo robie dopiero!
może jutro coś obfocę
jeszcze mam klare chorą i idzie jak krew z nosa
waldek727 13:36, 07 gru 2015

AlKa napisał(a)
A ja bym chciała pomieszać w drugą stronę, że tak napisze. Mam krzesła stylowe takie medaliony i do nich szukam stołu,a właśnie chciałabym nowoczesny, a nie taki typowy stylizowany. Tak juz z pól roku szukam odpowiedniego.

Jak szaleć to szaleć.
Skoro twórczość kompilacyjna w modzie, to zamów sobie stół z betonowych elementów z drewnianymi wstawkami.
nawigatorka 13:41, 07 gru 2015

malkul napisał(a)
kurde babo robie dopiero!
może jutro coś obfocę
jeszcze mam klare chorą i idzie jak krew z nosa

Czulam w kosciach.to choc jakas fotka koloru,materialow...plissss