Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

20:38, 31 mar 2016
Kasya napisał(a)

dobrze wam szlo zapraszam do mnie ja mam tylko 2 takie w srodku brzydkie

a czemu im sie tak robi na dole ?

o to samo pytam ? chyba że z powodu braku wody? wymyślam nie wiem?

bo widzę ciemność ....100mb mam u siebie...nie do przerobienia wiosna ...chyba ze w upalnym lipcu
Jagodaa 20:38, 31 mar 2016

Ja niestety na grypę choruję , ale trochę mi lepiej, jak się napatrzyłam na te cudne krokusy . Super, że je tam posadziłaś.
Jagodaa 20:43, 31 mar 2016

Kasya napisał(a)

dobrze wam szlo zapraszam do mnie ja mam tylko 2 takie w srodku brzydkie

a czemu im sie tak robi na dole ?

One tak mają, gdy coś blisko rośnie i zasłania światło i przewiew. Łatwo o atak grzybów no i bez słońca zasychają też gałązki.
makkasia 20:46, 31 mar 2016

Gośka, Malkulku co to za selseria? Wiem, ze pisałaś tyyyle razy, wiem, że to nie jesienna, ja mam skalną ale moja srebrna i sztywna a taaa jest piękna
Myślę, że tuje latem są zakryte na dole i dlatego brakuje im światła stąd takie brązowe się trochę zrobiły. Kawał dobrej roboty ja mam nadzieję na weekend
nawigatorka 20:48, 31 mar 2016

malkul napisał(a)

taaa ja lewdo papierzyska złapałam a tu amma jak nie wpadła i ino wiatr wieczorem po neij został. ale roboty za to przewaliłysmy kupę.
zazdroszcze...
nawigatorka 20:52, 31 mar 2016

ale tego natrzepałyscie. moja mama jeszcze chyba nie zauwazyła, że ja ogrodem się zajmuje... bo przecież nie widać.
a wiesz (nie wiesz bo nie pokazywałam) ze obrzeze paleniska tez juz mam i ognisko robimy ciągle na potęge. teraz tez się pali po sprzataniu po brzozach
bdan 07:22, 01 kwi 2016

malkul napisał(a)

mam jeden rodzaj seslerii i cięłam chyba juz 28.02

ja mam AL-KO Combi Care 38 e wertykulator aerator. ale dopiero nim pierswszy raz robilismy wert. mąż nei narzekał więc chyba ok

Gośka dzięki.

Ogród pięknie Ci się do życia budzi. Zastanawiam sie na posadzeniem jarzmianek za hortensjami Polar bear.
Jaka odmianę bys polecała, będzie je za nimi widać?
Co do rozsad, u mnie też róznie wschodzą,mam nadzieję,że cos tam z nich jednak urośnie.
Muszę się zmobilizować, żeby zdjęcia u siebie porobić, ale czasowo nie wyrabiam.
beta 08:05, 01 kwi 2016

ewa004 napisał(a)
I ja choruję ...ale juz lekarza znalazłam Beatkę

hahahaha...postaram się Ciebie wyleczyć
beta 08:07, 01 kwi 2016

Gosia...kawał dobrej roboty z tymi tujami zrobiłyście...ja nie cierpię tego zajęcia...a zostało mi jeszcze kilka sztuk do wyczyszczenia ...krokusy w runiance wyglądają obłędnie
amelia_b 08:37, 01 kwi 2016

Gosiu cudowna masz wiosnę super porządki wiosenne, krokusów zazdroszczę, czochów też