Gośka, Malkulku co to za selseria? Wiem, ze pisałaś tyyyle razy, wiem, że to nie jesienna, ja mam skalną ale moja srebrna i sztywna a taaa jest piękna
Myślę, że tuje latem są zakryte na dole i dlatego brakuje im światła stąd takie brązowe się trochę zrobiły. Kawał dobrej roboty ja mam nadzieję na weekend
ale tego natrzepałyscie. moja mama jeszcze chyba nie zauwazyła, że ja ogrodem się zajmuje... bo przecież nie widać.
a wiesz (nie wiesz bo nie pokazywałam) ze obrzeze paleniska tez juz mam i ognisko robimy ciągle na potęge. teraz tez się pali po sprzataniu po brzozach
Ogród pięknie Ci się do życia budzi. Zastanawiam sie na posadzeniem jarzmianek za hortensjami Polar bear.
Jaka odmianę bys polecała, będzie je za nimi widać?
Co do rozsad, u mnie też róznie wschodzą,mam nadzieję,że cos tam z nich jednak urośnie.
Muszę się zmobilizować, żeby zdjęcia u siebie porobić, ale czasowo nie wyrabiam.
Gosia...kawał dobrej roboty z tymi tujami zrobiłyście...ja nie cierpię tego zajęcia...a zostało mi jeszcze kilka sztuk do wyczyszczenia ...krokusy w runiance wyglądają obłędnie