Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Magda70 15:19, 03 cze 2016

malkul napisał(a)
świnie jesteście

nei mogłyscie wybrac chocby takiej?

no ale ta też ma krzywe nogi...
Magda70 15:30, 03 cze 2016

magnolia napisał(a)

tak, on ma mocno artystyczną duszę. Wczoraj, jak się kładłam to zanim zasnełam musiałam podziwiać jak pięknie świeci zielonymi falami oscylator podłączony do wieży grającej.
Nie wiem po co mu oscylator, ale kupił na pchlim targu, bo zauroczył go na maksa.

Moje dzieci w liczbie dwa też są takie. A trzci-środkowy mruczy, że on to by chciał mieć zwykły dom ze zwykłymi meblami w kolorze brązowym. Biedaczek malutki

może Ci tego biedaczka w szpitalu podmienili
Filemon24 15:48, 03 cze 2016

magnolia napisał(a)
dziewczyny -dowlokłam się do swego krzesełka przed kompem po kolejnym poranku w akademii medycznej z Ziółkiem moim i jego szczeną , po drodze zeżarła mnie frustracja dotyczącą koloru włosów ( znacie to?- dywagacje myślowe przed fryzjerem- zaufać jemu czy sobie... każda opcja niebezpieczna).
A tu czeka mnie tyle miłych wpisów, tyle ciepłych słów.
Bardzo Wam dziękuję, za każde westchnienie i spojrzenie.

myślę, że jednak sobie lepiej zaufać i najwyżej mieć potem pretensje do siebie niż do fryzjera
Magda70 15:52, 03 cze 2016

a ja myślę, że lepiej zaufać fryzjerowi...może akurat będzie fajniej, wygodniej?

Włosy nie zęby odrosną...a i przefarbować też mozna
No i po co na siebie się wsciekać...lepiej na fryzjera
nawigatorka 15:53, 03 cze 2016

Mozna miec jeszcze pretensje do genow...ale to tylko w obcji niefarbowanych włosów
07_Rene 16:03, 03 cze 2016

magnolia napisał(a)

a przeciez masz cudny ogród.
dzięki

Jeszcze nie mam, ale mam nadzieję, że kiedyś będzie tak i u mnie Na razie dużo podglądam...
lindsay80 21:07, 03 cze 2016

Gosiu, dziękuję za zaproszenie i bardzo miło spędzone popołudnie!

Pewnie połowa forum wzdycha do Twojego ogrodu, a ja miałam okazję zobaczyć go na żywo i bardzo mi miło z tego powodu, bo w rzeczywistości jest jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach

Wszystkie roślinki migusiem posadziłam, może nawet się nie zorientowały, że zmieniły miejsce zamieszkania, mam nadzieję, że będzie im dobrze u nowej mamusi
Nic się nie zmarnowało, zrobiłam grupę przedszkolną i nawet żłobek, hihi.
Efffa też ma niespodziankę pod drzwiami (bo jej nie było akurat jak zajechałam )

I zapraszam do mnie na kilka fotek z mojego obiektywu.

Buziak!

21:16, 03 cze 2016
idę kawoszki
Efffa 22:01, 03 cze 2016

Gosiu bardo bardzo bardzo Ci dziękuję,za roślinki.
Zdjęcia u Edyty przepiękne.
Pluszakowa 22:10, 03 cze 2016

Przybiegłam od Edyty cudnie twój ogród wygląda. będę zaglądać częściej.