Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

pestka56 12:04, 20 gru 2016

Moja sztuczna poszla do kontenera lata temu. Poza sztucznością nie ndawała się jeśli chodzi o wielkość. 2 m wys to u mnie du...żo za mało.
LeniwaOla 08:44, 21 gru 2016

Klasa!
amelia_b 09:12, 21 gru 2016

Gosiu słów mi zabrakło, pięknie udekorowałaś swój azyl
lindsay80 09:53, 21 gru 2016

Gośka, chylę czoła przed Twoimi zdolnościami dekoratorskimi - jest mega, wszystko mi się podoba!
ren133 10:10, 21 gru 2016

malkul napisał(a)

mój em dlugo nei chiał żywej coroczenie walczyłam z nim ale on swoej . jednak ostatnie lata na szczęscie odpuscił więc sztuczna stoi na strychu

U mnie to trzecie święta ze sztuczną ... wcześniej zawsze była żywa ... ale szybko się sypała ... teraz jak czytam O już wiem, że zwykły świerk nie był dobrym pomysłem ... trzeba było celować w jodłę Myślę, że jeszcze się skuszę na taką pachnącą)))
Luki 10:41, 21 gru 2016

Jodłami to ja się zawsze zachwycam jak widzę w sprzedaży, są przepiękne, ale u mnie nie przejdzie bo mam zbyt duże wymagania wielkościowe, a koszt wtedy spory, więc wolę to w nowe ozdoby zainwestować, pomijam że w salonie mam bardzo ciepło w porównaniu do reszty domu i nawet jodła parę lat temu nie wytrzymała zbyt długo.
Dominika11 13:32, 21 gru 2016

malkul napisał(a)

zgapiaj do woli
jeszcze na stół chiałam na biały obrus coś zerobic bo mam na ten cel zakupionego eukaliptusa a ta chorea mimo że w wodzie (chyab od ciepła) się poskręcała) buuuu
o masz ci los - ale znając ciebie zapewne byłoby pieknie - i tak coś innego wymyslisz
malkul 15:20, 21 gru 2016

pestka56 napisał(a)
Moja sztuczna poszla do kontenera lata temu. Poza sztucznością nie ndawała się jeśli chodzi o wielkość. 2 m wys to u mnie du...żo za mało.

no kochana po takiej reklamie to się nie wykpisz nam tutaj i mus pokazać tego giganta!!!

prawda kochani?
malkul 15:21, 21 gru 2016

Dominika11 napisał(a)
o masz ci los - ale znając ciebie zapewne byłoby pieknie - i tak coś innego wymyslisz

improwizowac będę
malkul 15:25, 21 gru 2016

Luki napisał(a)
Jodłami to ja się zawsze zachwycam jak widzę w sprzedaży, są przepiękne, ale u mnie nie przejdzie bo mam zbyt duże wymagania wielkościowe, a koszt wtedy spory, więc wolę to w nowe ozdoby zainwestować, pomijam że w salonie mam bardzo ciepło w porównaniu do reszty domu i nawet jodła parę lat temu nie wytrzymała zbyt długo.

ja w obi kupuję to nei ma drogo

edit: i tez mam cieplutko w domku