Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Konieczki 12:52, 29 maj 2017

malkul napisał(a)
jeździmy co roku lubimy. teraz też planujemy

Nozesz my co roku jetesmy

Ale z wrazenia nie napisalam najwaznieszego:Jakie Wy macie piekne ogrody, az mi tchu brakuje jak ogladam Wasze fotki

Marto to tak jak mojs Ula ze skrecona kostka jestes, tyle ze na ma wf skrecia, a Ty?
nawigatorka 13:10, 29 maj 2017

magnolia napisał(a)

bardzo się staram zaprzyjaźnić z aparatem, no i skupiam się na połączeniach,kompozycjach, więc czasem coś wyjdzie.
Dzięki.

Coraz bardziej lubię nasz ogród, mniej mnie wkurza co nie wyszło, a bardziej cieszy co jest.
Nawet turkuć podjadek w warzywniku mniej nie stresuje. Ale i tak go napoję ludwikiem

fajnie piszesz
nie wiem marto co mam chwalić. zailce urodze (moje juz przekwitły) dywany lesne boskie i te czosnki. piekny ogród piękne fotki
PS. nie bij...Anity przesadziłam...jakoś nie chcialy mi się po pegoli wspinać i eM mnie zmotywował i jest glicynia.. jak nas zarośnie to będę biegac z sekatorem
frezja 13:20, 29 maj 2017

magnolia napisał(a)
kilka fotek ode mnie
czosneczki

Też chcę takie kuleczki lawendy ..jak to zrobić? niby tnę na okrągło, ale takiego efektu jeszcze nie uzyskałam.
AngelikaX 13:21, 29 maj 2017

magnolia napisał(a)

bardzo się staram zaprzyjaźnić z aparatem, no i skupiam się na połączeniach,kompozycjach, więc czasem coś wyjdzie.
Dzięki.

Coraz bardziej lubię nasz ogród, mniej mnie wkurza co nie wyszło, a bardziej cieszy co jest.
Nawet turkuć podjadek w warzywniku mniej nie stresuje. Ale i tak go napoję ludwikiem

I tak powinno być ogród to nasza oaza - miejsce do którego chce się wracać, odpocząć, odetchnąć... tyle sytuacji, rzeczy, ludzi nas wkurza - po co jeszcze ogród sobie dokładać

Zresztą gdybys napisała że Cie wkurza to zgrzeszyłabyś
iwka 13:25, 29 maj 2017

Marta, ludwikiem na turkucia ?

piękne te Wasze ogrody
iwonkap 13:26, 29 maj 2017

Magnolio jeszcze podpytam co ile sadzić te irysy / bedą liniowo ? mam nadzieje ze minie Gosia nie wyrzuci za zbytnie rozgoszczenie się u niej
magnolia 13:34, 29 maj 2017

Konieczki napisał(a)

Ale z wrazenia nie napisalam najwaznieszego:Jakie Wy macie piekne ogrody, az mi tchu brakuje jak ogladam Wasze fotki

Marto to tak jak mojs Ula ze skrecona kostka jestes, tyle ze na ma wf skrecia, a Ty?

Ty masz też ogród do pokazywania, zdecydowanie! Ja zawsze czekam na porcje zdjęć od Ciebie.
ja nie skakałam na Wfie, wpadłam do otwartej piwnicy, takiej w podłodze. Czyli i tak mam niewielkie obrażenia- kostka i kilka sińców
magnolia 13:37, 29 maj 2017

nawigatorka napisał(a)

fajnie piszesz
nie wiem marto co mam chwalić. zailce urodze (moje juz przekwitły) dywany lesne boskie i te czosnki. piekny ogród piękne fotki
PS. nie bij...Anity przesadziłam...jakoś nie chcialy mi się po pegoli wspinać i eM mnie zmotywował i jest glicynia.. jak nas zarośnie to będę biegac z sekatorem

dzięki Nawi
Anity sama nie była pewna, czy śmietnika chwilami nie będzie robić.
A glicynia to pewniak, nawet jeśli nie chce kwitnąć, to i tak jest pełna urody.
magnolia 13:40, 29 maj 2017

podobno działa, choć mnie się z nim nie udało. Powtórzę jeszcze. Ludwik szybko się rozkłada, jest spożywczy, więc ludzi nie zatruje, a turkuciowi trzeba go wlać do owtorów i podobno wychodzi na wierzch cały w bańkach ludiwkowych
magnolia 13:41, 29 maj 2017

iwonkap napisał(a)
Magnolio jeszcze podpytam co ile sadzić te irysy / bedą liniowo ? mam nadzieje ze minie Gosia nie wyrzuci za zbytnie rozgoszczenie się u niej

co 45 cm. Jak poczekasz do jesieni i wtedy się przypomnisz, to trochę Ci znajdę sadzonek