Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Luki 22:54, 08 cze 2017

Możesz tak codziennie, będzie się lepiej spać z takimi widokami na dobranoc
Twoje moej jeżówki jeszcze niewielkie, ale pierwsze kwiaty pokazały, cieszy bardzo. Z naparstnicami się polecam na przyszłość
AnkaK 23:07, 08 cze 2017

Nieprzyzwoicie ładnie. Gdyby trza było płacić to ja poproszę abonament. Pamiętaj pierwszym chętnym dać zniżki ☺
Johanka77 23:19, 08 cze 2017

Małgoś, ja zaraz będę chora... Twój ogród przyprawia o zawrót głowy!
Ja tam wyznaję bez ogródek... Jestem fanem bezgranicznym! Położę się u Ciebie pod płotem i będę wzdychać całe lato...

Buszek piękny! Beatlesy wylewające podobają mi się niezmiernie. I ten uroczy ściśk ich wśród świeżo golonych buksów...

Nad naparstnicami rozpływam się i ja od kilku tygodni.
Jest kilka kwiatów, które uwielbiam, ale w moim pustym ogrodzie nadal ne widzę dla nich dobrego miejsca. Łubiny, piwonie, naparstnice, No i moje ulubione lewkonie. Ach! Czosnki rzeczywiście miały krótki czas. Szkoda...
_Martini_ 00:00, 09 cze 2017

Czyściec w stipie, no bajka. W zasadzie nie wiedziałam, że on taki fajny.
Widzę, że źle posadzilam swoje główkowate, trzeba było bardzie w kupie, a nie rozrzucić na całej rabacie.
Coś pięknego gęstego pnie się na płocie, co to?
05:46, 09 cze 2017
malkul napisał(a)
jarzmiany
plamiaste

ty to masz łan jarzmianek ...tylko w tym kolorze nijakim co to jakos nie polubiłam go moje dwa wypierdki przy tym wałku jarzmianek to ubodzy krewni
gierczusia 07:27, 09 cze 2017

Bożeszzzz co Ty robisz Twoim stipom ,że one takie bujne ??? tniesz , nie tniesz..może jakie sterydy ??
Cuuudo Gosiu
BasiaLT 08:23, 09 cze 2017

Małgosiu ogród masz absolutnie doskonały i z przyjemnością czekam na dalsze zdjęcia. Nie jesteś w stanie nas nimi zanudzić
AngelikaX 09:01, 09 cze 2017

Przyszłam oczy nacieszyć... piękny ten Twój buszzzzzz
Agi2006 09:50, 09 cze 2017

Powiem tak....Pamietam (jeszcze z innego forum) jak zastanawiałaś sie nad ogrodem. To były początki, w zasadzie nie było jeszcze nic tylko dom( swoja droga piękny). Potem był projekt, pierwsze nasadzenia..... A dziś patrząc na Twój ogród mam wrażenie, że on tu jest od zawsze, że natura go stworzyła. Jest przemyślany, zaprojektowany ale nie sztuczny. On żyje , zmienia się, daje poczucie normalności, bezpieczenstwa, spokoju. Bardzo lubię Cię odwiedzać, choć rzadko sie odzywam.....
Agi2006 09:52, 09 cze 2017

A jak tam Twoje kosodrzewinki bo na zdjęciach wyglądają jakby im nic nigdy nie było. Chyba doszły już do siebie....
A i zapytam jeszcze co ile sadziłaś gracki? U mnie wychodzi , że albo przerwa 50cm albo 70cm i nie wiem jak będzie dobrze..