Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Makao_J 16:00, 17 sie 2017

U mnie tylko ja wyrywam chwasty. Czasem eM na sekundkę pomoże ale rzadko. Dlatego denerwuje mnie ta czynność strasznie bo 2-3 dni mi zajmuje z przerwami.
A teraz znowu muszę wyrywać. Niech mnie kto kopnie w zad to może się wezmę
babka 16:30, 17 sie 2017

Moja mam już od lat się nie tyka, bywało że wywalała szlachetne a chwasty omijała
Kochana jest
Gosia, jakaś rozpierduszka mi mignęła ale muszę dotrzeć do sedna bo nie kumam co znowu zmieniasz.
I jak mozna zmieniać ogród idealny ??
babka 20:02, 17 sie 2017

Ps. przyszłabyś, doradziła ... a nie ...
AngelikaX 20:48, 17 sie 2017

Przyszłam zaległe foty popodziwiać i maminą pomoc a jakże zazdraszczam
ren133 21:52, 17 sie 2017

Gosia
Ty masz u siebie obiedkę ... czy jesteś z niej zadowolona? Pasowalaby według Ciebie do Red Barona?
malkul 08:21, 18 sie 2017

Renia- jestem z niej zadowolna do połowy sierpnia a potem już nie bo rosnie wysoko i ma skłonnośc do pokładania i bardzo jest łamliwa a na jesień to bardziej straszy. może kwestia grunte u mnie glina.

babka
- lecę

Angela
- pozdrawiam

Makao- u mnei chwasty też rośna a jakże, mój em w ogrodzie tylko kosi trawę
Makusia 08:47, 18 sie 2017

Zazdraszczam pozytywnie wszystkim posiadającym Rodziców ogrodowo zakręconych, albo chociaż rozumiejących zainteresowanie ogrodem- albo chociaż otwarcie nie negujących sensu posiadania ogrodu- albo chociaż nie krytykujących wprost tego, że w ogrodzie należy pracować....
malkul 09:12, 18 sie 2017

moja mam wczoraj przyleciała bo w domu jej się nudziło i obrobiła mi dwadziescia słoików pomidorowego przecieru bo szkarlnia już wołała zerwijcie mnnie. ja siedziałam przy kompie z dusza na ramieniu że musze pracowac gdy ona tam na dole mi cos obrabia, ale jak jej to powiedziałam to mnei skrzyczała żem głupias i ze ona tu lubi byc bo woli mi pomóc niz patrzec w 4 ściany wodmu. po drodze zrobiła obiad i pograła z dziecmi w planszówki. Złota moja kochana mama
ren133 09:20, 18 sie 2017

malkul napisał(a)
moja mam wczoraj przyleciała bo w domu jej się nudziło i obrobiła mi dwadziescia słoików pomidorowego przecieru bo szkarlnia już wołała zerwijcie mnnie. ja siedziałam przy kompie z dusza na ramieniu że musze pracowac gdy ona tam na dole mi cos obrabia, ale jak jej to powiedziałam to mnei skrzyczała żem głupias i ze ona tu lubi byc bo woli mi pomóc niz patrzec w 4 ściany wodmu. po drodze zrobiła obiad i pograła z dziecmi w planszówki. Złota moja kochana mama

Fajnie masz...

Dzięki za info
AniMa 12:04, 18 sie 2017

Kochane mamuśki