Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

malkul 10:27, 22 sie 2017

Kasya napisał(a)

co rasa to inny charakter
moja to szaleniec, domu malo nie rozniesie jak jej sie zbierze na brykanie, nie mowiac juz o tym ze ciagle zaczepia starą kotke, ugryzie w ogon i ucieka albo wyskakuje spod mebla i ją straszy...

lubię takie charakterki
Sebek 10:30, 22 sie 2017

Gosia jak Twoje zielone korale? Ja kupiłem coś podobnego do nich i... dwa dni ze mną wytrzymały 3 sadzonki Normalnie porażka
malkul 10:40, 22 sie 2017

moje wiszą -choc ostatnio zerwał sie cały wielki sznur pod własnym cięzarem, ale reszta rosnie
lojalna_ 11:36, 22 sie 2017

Ja ukatrupilam korale. Przeniosła je w zacienione miejsce i.... musze kupić nowe bo są cudne
11:40, 22 sie 2017
o jakich koralach piszecie ..cos przegapiłam

Kasya 11:55, 22 sie 2017

malkul napisał(a)

lubię takie charakterki

ja tez, ale w zwiazku z tym potrzebuje drugiego do miziana...bo takie tez lubię
AniMa 12:38, 22 sie 2017

malkul napisał(a)
U nas dziś ukrop. Nic tylko leżeć.

Mój po ścięciu kulek identycznie leżakuje...ale dalej nie chce się przytulać za to jaki mam super budzik o 5 rano....5cm nad moją twarzą stanie i szturcha: "micha pusta"...

Tęskniłam za nicponiem strasznie w czasie urlopu...
_Martini_ 22:27, 22 sie 2017

Dzieciaki mnie molestują o kota, takiego właśnie. Ale ja nie chcę. Mam alergię, kot chodzi po meblach i wyjada z talerza, kot nie jest posłuszny jak pies, będzie się zalatwiał w domu, mamy już przecież 5 zwierząt... i tak wymyślam, a temat i tak powraca. Ale słodki jest
Johanka77 23:41, 22 sie 2017

_Martini_ napisał(a)
Dzieciaki mnie molestują o kota, takiego właśnie. Ale ja nie chcę. Mam alergię, kot chodzi po meblach i wyjada z talerza, kot nie jest posłuszny jak pies, będzie się zalatwiał w domu, mamy już przecież 5 zwierząt... i tak wymyślam, a temat i tak powraca. Ale słodki jest

Jak wychowasz, to kot nie chodzi po meblach i nie wyjadą z talerza. I jest posłuszny.
Uwierz w koty!

... I ładnie pachnie, w przeciwieństwie do psa.

Pssst... Dzieciaki! Mama wymyśla
LeniwaOla 09:35, 23 sie 2017

_Martini_ napisał(a)
kot chodzi po meblach i wyjada z talerza, kot nie jest posłuszny jak pies,

Właśnie za to kochamy koty! No i za te miny... jak wejdę po cos do sypialni, a tam kot rozwalony na MOIM łóżku myje się i ta mina na mój widok "no i co się gapisz??" Koty są mega, tylko trzeba polubić to, że one uważają się za Panów tego świata

Znacie kota Simona co nie? https://www.youtube.com/watch?v=I1qHVVbYG8Y

Jak kogoś to nie bawi, to nie powinien mieć kota