Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

baraga1904 16:09, 21 lis 2013

...czytam o suszarce...niestety muszę Cię zmartwić oszczędna Gosiu...rachunki za prąd przy tym sprzęcie troszeczkę wzrosną...używam sama już od kilku lat i jestem mimo wszystko zadowolona, nawet mimo poziomu hałasu... polecam wrzucenie do suszarki chusteczki firmy Len..( ta sama która produkuje płyny do płukania) - Twoje pranie będzie cieplutkie, mięciutkie i super pachnące... ..to tyle w temacie nieogrodowym...
...pozdrawiam...
Pszczelarnia 16:27, 21 lis 2013

A to z suszarki "wychodzi" pranie niepachnące, że się tak przekornie zapytam?
Wiele osób szczególnie podkreśla, że po dodaniu tego i tego pranie będzie pachnące ... .
malkul 20:18, 21 lis 2013

baraga1904 napisał(a)
...czytam o suszarce...niestety muszę Cię zmartwić oszczędna Gosiu...rachunki za prąd przy tym sprzęcie troszeczkę wzrosną...używam sama już od kilku lat i jestem mimo wszystko zadowolona, nawet mimo poziomu hałasu... polecam wrzucenie do suszarki chusteczki firmy Len..( ta sama która produkuje płyny do płukania) - Twoje pranie będzie cieplutkie, mięciutkie i super pachnące... ..to tyle w temacie nieogrodowym...
...pozdrawiam...

Noemi (ogród magdalenka ) poradziła mi aby kupić suszarke koniecznie z pompą ciepła ... cytuję"suszenie wtedy kosztuje za jeden cykl od 1,5-1 zł w zwykłej bez pompy ciepła cena x3 ... "
taką też kupiłam i w opiniach czytałam że ktos wyliczył ile zeżarł mu prądu ten "mój model" - wyszło że jedno suszenie to koszt rzedu 0,80zł.
Biorąc pod uwage, że w tygodniu robię ok dwóch trzech prań to średni miesięczny koszt tej przyjemności to rząd 8,00 zł.

malkul 20:20, 21 lis 2013

Pszczółko -myślę że jest bardziej pachnące. Jednak.
Wełniano-pierniczkowy wianek -moja wyobraźnia nie sięga tak daleko
Nota bene - śliczny avatarek
malkul 20:25, 21 lis 2013

Ana-art, Magnolio - tak sobie tu krochmalimy trzy po trzy

Anitko- ja już zaglądałam dziś rano do twojego bloga, ale teraz jeszcze polecę, a nóż coś doszło nowego

Alex - mentalnie? rozszerzysz myśl?

AlKa 20:34, 21 lis 2013

hm to jak tak pierzecie i szuszycie to może ktoś doradzi model zmywarki, bo musze "Mikołaja" poinformować w liście, co by lipy nie było. Przepraszam za mało ogrodowy temat
gierczusia 21:03, 21 lis 2013

malkul napisał(a)

Noemi (ogród magdalenka ) poradziła mi aby kupić suszarke koniecznie z pompą ciepła ... cytuję"suszenie wtedy kosztuje za jeden cykl od 1,5-1 zł w zwykłej bez pompy ciepła cena x3 ... "
taką też kupiłam i w opiniach czytałam że ktos wyliczył ile zeżarł mu prądu ten "mój model" - wyszło że jedno suszenie to koszt rzedu 0,80zł.
Biorąc pod uwage, że w tygodniu robię ok dwóch trzech prań to średni miesięczny koszt tej przyjemności to rząd 8,00 zł.

Zuch Dziewczyna ... Tez mam z pompą ciepła ... Chodzi jak żyleta ....,
Buziam
gierczusia 21:04, 21 lis 2013

Magda70 napisał(a)
Pewnie ta jej nowa suszarka ma funkcję krochmalenia...

Nooo zaś bez przesady
gierczusia 21:06, 21 lis 2013

malkul napisał(a)
A to moja inspiracja na tegoroczny wianek na drzwi:

http://www.pakamera.pl/wnetrze-rozne-platek-sniegu-nr727197.htm

tylko u mnie inne kolory bombek

PS. Kto ma ochotę to prosze się "inspirować"

Fajne ... A projektant nazywa się farsz ... Upsss.. Farsz
aleksandra_g 21:55, 21 lis 2013

poleciałam do netto! kupiłam domek dla lalek! mój eM dziwnie się na mnie patrzył a jak skumał po co mi to, to doszedł do wniosku, że to genialny zakup czyli mój plan, że powieli domki poszedł...... w każdym bądź razie domek mam! po weekendzie będę go ''meblować''
malkul jesień mentalnie czyli stan umysłu taki hmmmm przechodzący w stan uśpienia aleeee weekendowy wypad do Wrocławia przed nami tak więc zastrzyk optymizmu po powrocie murowany nie zaśmiecam Ci już kochana wątku, przesyłam bałtyckie buziaki!