Magda70-prawie zgadłaś
A tak poważnie to mam ostatnio straszny młyn zawodowy i jeszcze nie myślę nawet o świętach, ale widzę że przywołujecie mnie kochane do porządku.
I dobrze bo bym przegapiła czas że już trzeba owies wielkanocny wysiać.
Więc właśnie wysiałam.
Co do runianki - To że się nie dogadałyśmy porządnie to fatalnie wręcz bo ja jeszcze potrzebuję, ale trudno Madzialenko i tak ci bardzo bardzo dziękuję za te dwa bukiety.
Mirelka- co do lamp to jest kicha, ja długo szukałam czegoś takiego ale niestety albo paskudne albo drogie strasznie (nota bene nie warte swojej ceny), i skończyło się na tym że zleciłam Mężulkowi.
Marzenko- o to dobrze że zajrzałaś by bym przepłaciła, ale jeszcze mi tylko powiedź czy miały właśnie takie wysokie IP?
Jagódko- to grys granitowy.
Ja do warzywnika tez planuję zwykły szary grys taki tani jakiś ale jeszcze nie szukałam. Jak będę tak daleko to będę trąbić na forum. Chyba że będziesz szybsza to też trąb.
Enya73 – now idzisz, muszisz koniecznie rozświetlic te egpiskie ciemności.
Chyba że jednak wolisz tak jak pisze aga_szsz - ciemno-przyjemno
Jak dobrze że o tujach było, bo ja mam z nimi problem a raczej z trawą między nimi muszę to czymś wysypać tylko czym korą, kamykami? Poradźcie proszę, Malkul przepraszam że Twój wątek zaśmiecam, ale ja na razie jak pisałam swojego nie mogę założyć, bo roślin i koncepcji brak, a z tymi tujami to już od zeszłego roku się męczymy, bo coraz gorzej się tą trawę wkoło nich kosi