Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

ocia79 06:25, 03 maj 2012

Malkul przyszlam z rewizyta, bylam juz u Ciebie ale sladu nie zostawilam wczesniej.

Jesli bedziesz dzis z rana na forum, to zapraszam do mnie problem mam,potrzebuje pomocy
Madzenka 22:41, 04 maj 2012

malkul napisał(a)
I specjalnie dla Marzeny fotorelacja z nawożenia ziemi i wyrównywania terenu widzian oczami mojego 4-letniego synka

Jak ja mogłam takie zdjęcie przeoczyć. rzeczywiście mam ostatnio zaległości, leżę i się byczę
Dzisiaj nawet chwilę miałam aby na sój ogród popatrzeć
Taras superowy, podobny w 2010 roku miałam , nie gorszy bo tylko z jednej warstwy
Skoro równanie terenu to coś się na ogrodzie będzie działo???
Madzenka 22:41, 04 maj 2012

A te tuje po prawej to Twoje czy sąsiada??
malkul 09:04, 06 maj 2012

Nasze. To pierwsze nasadzenia zaraz po kupieniu dziłki kiedy nie było jeszcze pomysłu na ogród. To szmaragdy.
Będą zieloną ścianą tylko na początku wiosny bo potem przysłonią je trawy
Na pewno coś się będzie działo tylko nie wiem kiedy na chwilę obecną mam nakaz leżenia
Janet 12:44, 06 maj 2012

Uff..Przeczytałam wątek od deski do deski
Malkul, piękny domek. Niedawno sama to przechodziłam, a minęło już 3,5 roku. Teraz czas na ogród
Ja też mam 4 latka w domu (przedszkolak) i 4,5miesięczną córę, która pozwala czasami mamusi wyjść do ogródka
Czekam niecierpliwie na fotki Twojego ogrodu.Oszczędzaj się kochana. Pozdrawiam
malkul 18:19, 06 maj 2012

Janet witam Cię w mych progach szerokim uśmiechem Ojej o te fotki to najtrudniej, bo na razie cisza projekt leży, ja leżę, wszystko leży
Ale już się tak nie targam i nie naciskam, czekam spokojnie i zajmuję się tym co w danej chwili jest ważne nie wybiegam w przyszłość na siłę.
Założysz swój wątek czy juz masz?
malkul 18:23, 06 maj 2012

Informuję też że mszyce zostały pokonane (bynajmniej na razie) pojawiły sie na trzech krzaczkach porzeczki i zostale trzy razy dziennie rozgniatane w paluszkach liść po liściu, obecnie krzaczki czyste
malkul 18:25, 06 maj 2012

Chciałam się Was poradzić z czego najlepiej zrobić trwałe podpory dla krzaków i drzew owocowych (szczepione porzeczki, szczepiony agrest i czereśnie młode). Myślałam o bamusowych palach ale waham się jeszcze.
Janet 22:50, 06 maj 2012

malkul napisał(a)
Janet witam Cię w mych progach szerokim uśmiechem Ojej o te fotki to najtrudniej, bo na razie cisza projekt leży, ja leżę, wszystko leży
Ale już się tak nie targam i nie naciskam, czekam spokojnie i zajmuję się tym co w danej chwili jest ważne nie wybiegam w przyszłość na siłę.

Mam chyba 4 strony, he, he
Niedługo mam nadzieję zaczniemy robić elewację więc na razie cierpliwie czekam i próbuję coś tam tworzyć na papierze
Leż,leż to dla Waszego wspólnego dobra. Czas tak szybko leci. Niedawno ja chodziłam z brzusiem. Ach, ciąża to cudowny czas, choć dla mnie to był czas strasznie nerwowy, czy aby na pewno wszystko dobrze się skończy. Pozdrowionka
Janet 22:50, 06 maj 2012

malkul napisał(a)

Mam chyba 4 strony, he, he
Niedługo mam nadzieję zaczniemy robić elewację więc na razie cierpliwie czekam i próbuję coś tam tworzyć na papierze
Leż,leż to dla Waszego wspólnego dobra. Czas tak szybko leci. Niedawno ja chodziłam z brzusiem. Ach, ciąża to cudowny czas, choć dla mnie to był czas strasznie nerwowy, czy aby na pewno wszystko dobrze się skończy. Pozdrowionka