Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

katiaxx 21:24, 14 paź 2014

w postrzeganiu kolorów - to faceci akurat, z przeproszeniem - prymitywni som

mój to nawet taki sam poziom reprezentuje w rozpoznawaniu roślinności włącznie z okoliczną, wyróżnia jedynie brzozę bo ma słabość i jest dość charakterystyczna.
Magda70 21:29, 14 paź 2014

Kasiu...nazw roślin nauczy się...ale daj mu ze dwa lata
malkul 21:33, 14 paź 2014

Magda70 napisał(a)

Oj...uśmiałam się ostatnio z córką z mojego eMa....bo mam talerze szare w kuchni a on mówi abym podala mu niebieski (ten co jest szary) Popatrzyłyśmy z córką na siebie i wiadomo - brech na calego... a on dalej twierdzi, że to niebieski....masakra.

czy ty mówisz o tych niebieskich talerzach z IKEA?
malkul 21:34, 14 paź 2014

tak dwa lata u nas wystarczyły aby w maji w ogrodzie mąż rozpoznał hortensje
katiaxx 21:36, 14 paź 2014

malkul napisał(a)
tak dwa lata u nas wystarczyły aby w maji w ogrodzie mąż rozpoznał hortensje

diabelnie bystry, mój w dwa lata nie da rady
katiaxx 21:37, 14 paź 2014

malkul napisał(a)

czy ty mówisz o tych niebieskich talerzach z IKEA?

hehe
malgorzata_s... 21:40, 14 paź 2014

Mój Emuś twierdzi że pomarańczowy to różowy A hortensje to fluksonie Ale się stara
babka 21:43, 14 paź 2014

Witaj Od jakiegoś czasu podziwiam i zachwycam się Twoim ogrodem. Początkowo przeglądałam wątek wyrywkowo i dech co rusz mi zapierało więc postanowiłam prześledzić go od początku do końca. Jestem dopiero na 227 i nie mogę się doczekać kiedy przeczytam do ostatniej strony
Twoje pomysły i projekt Magnolii są dla mnie wielką inspiracją i choć nie mam zbyt wielkiego pola do popisu to będę,jeśli pozwolisz wzorować się na Twoim ogrodzie
Pozdrawiam
katiaxx 21:46, 14 paź 2014

babka napisał(a)
Witaj Od jakiegoś czasu podziwiam i zachwycam się Twoim ogrodem. Początkowo przeglądałam wątek wyrywkowo i dech co rusz mi zapierało więc postanowiłam prześledzić go od początku do końca. Jestem dopiero na 227 i nie mogę się doczekać kiedy przeczytam do ostatniej strony
Twoje pomysły i projekt Magnolii są dla mnie wielką inspiracją i choć nie mam zbyt wielkiego pola do popisu to będę,jeśli pozwolisz wzorować się na Twoim ogrodzie
Pozdrawiam

tylko waż na oddech

wiem coś o tym bo tez u Gochy często dostaję bezdechu oraz napadów gorąca naprzemiennie w zimnym potem,
o toczeniu piany nie wspomnę bo jeszcze ktoś pomyśli że nie jestem normalna
katiaxx 21:48, 14 paź 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Mój Emuś twierdzi że pomarańczowy to różowy A hortensje to fluksonie Ale się stara

myślę że jak już rozróżnia fluksonie to tylko ostatnia prosta przed nim i będzie miszcz