Mam niemalże identyczną kanapę narożną, tylko w brązowej alcantarze. Wiesz, że też miałam podobny pomysł na zabudowę, bo początkowo kanapa stała na samym środku salonu Tylko ja bym tę zabudowę podzieliła na 3 elementy i środkowy byłby otwarty z półkami na książki, ale faktem jest że ta wersja też jest bardzo praktyczna, sporo się tam zmieści
Pozdrawiam
Joasiu dziekuję to fakt sporo mozna upchać a innych mebli w salonie nie przewiduję a książek i innych papierów mam sporo. Anitko ja nie chciałam otwartych półek bo nie lubię , poprawka nienawidze sprzątać ale lubię jak czysto mam a tak się nie kurzy i jest prosto a moja zasada to im mniej tym lepiej.Pozdrawiam dziś pięknie, słonecznie ale wietrznie
Mirelko więc to jest tak ciężko się doprosic o cokolwiek o wycenę o pomiar o montaz bo oni są zasypani robotę ale z drugiej strony, ceny konkurencyjne, wykonanie bez zarzutu. u nas to każdy fachowiec wiecznie coś musiał porawiac bo nie było idealnie a tu byłam miło zaskoczona, przyszedł (WRESZCIE!!!) , zrobił, i to na igiełkę
OGRODOWO w niedzielę, wkopaliśmy w docelowe miejsca klony nasze kochane, i rezplenice z donicy poszły do gruntu bo się bałam że nie przezimują, a dziś kupiłam krzaki borówki amerykańskiej więc musze wsadzić w docelowe miejsca.