Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Magda70 21:39, 17 kwi 2015

malkul napisał(a)

Ewa bo ty nie czaisz klimatu, to zdjecie z avatarka to z tajlandii jest a tam mus kwiat we włosy, normalnie się tak nei nosze przecież

zresztą co ja tu bedę duzo gadać- wpadnę na cafe to zobaczysz Fura, Skóra i Komóra

Skóre już pokazałaś, kawałek fury też dziś widzialam - zaladowana korą...to pokaż jeszcze komore...i wszystko będzie jasne
Wieloszka 22:01, 17 kwi 2015

malkul napisał(a)
ja nie wiem mam seslerie jesienną posadzoną w nogach grabów rozpiętych i kwitnie mi na czarno i jest zielona

Matko bosko, to teraz ja nic nie rozumiem, a nie jestem pijana, bom się na imprezę u Magdzi spóźniła Toż jesienna kwitnie na biało! nawet na Pincie tak jest! To są jakieś dwie różne jesienne?
A która to (z nazwy) sesleria u Magnolii przy bukszpanach? Boooska jest! Must have!!!
Z tego wszystkiego zapomniałam napisać, że obie kokoszki mają śliczne dzióbki!
nawigatorka 22:47, 17 kwi 2015

To napisz przy okazji jakie masz te listwy... i jeśli pamiętasz jakie lampy na tarasie bo musiałabym juz założyć
babka 23:27, 17 kwi 2015

malkul napisał(a)
poczytam w wolnym czasie. . przydałby sie jeszcze art. jak dbac o hortensje rosnące w donicach.

Przez kilka dobrych lat miałam hortkę w donicy, bez problemu. Dobrze żeby miała jednak półcień bo się na pełnym słońcu ugotuje. Jeśli to ogrodowa to na zimę musowo chować do pomieszczenia. Ja co prawda moją dałam do gruntu ( donica była już za mała) i pod włókniną przezimowała ładnie ale się okaże czy zakwitnie bo nie lubi zim
Fotkami znów mnie zabiłaś. Ile razy można, Gośka- zlituj się
Madzenka 00:15, 18 kwi 2015

O matko i córko, ja dzisiaj nic nie piłam ale czytania miałam duzo a radości z tego jeszcze więcej . Skóra, fura i komóra oraz szary kurczaczek boskie
babka 00:20, 18 kwi 2015

Ufff dobrnęłam do końca... u Ciebie to po 10 stron musze zawsze nadrabiać I załapałam się na lica Obie laski super
Ensata 00:28, 18 kwi 2015

Wieloszka napisał(a)

Matko bosko, to teraz ja nic nie rozumiem, a nie jestem pijana, bom się na imprezę u Magdzi spóźniła Toż jesienna kwitnie na biało! nawet na Pincie tak jest! To są jakieś dwie różne jesienne?
A która to (z nazwy) sesleria u Magnolii przy bukszpanach? Boooska jest! Must have!!!
Z tego wszystkiego zapomniałam napisać, że obie kokoszki mają śliczne dzióbki!
Na czarno jesienna, na biało ta druga
waldek727 03:00, 18 kwi 2015

Jakiś czas temu zalogowałem się na ,,Ogrodowisku" żeby sobie popatrzeć tylko na piękne ogrody.
Teraz już wiem, że byłem w błędzie.

W tym miejscu była fotka Gosi z córeczką.
Usunąłem na prośbę właścicielki wątku.
Szkoda, bo ładna była.

Kuba 07:15, 18 kwi 2015

Jakie piękności tu można zobaczyć! I piękne dziewczyny i piękne rośliny
Mi się kwiatek we włosach podoba- w końcu to forum ogrodnicze
jazzy 09:10, 18 kwi 2015

Kokocha! To Ty?? Jakoś nie wierzę noooo!