Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

nawigatorka 16:55, 21 maj 2015

malkul napisał(a)
Nawigatorka a co to ma do rzeczy czyś amator. masz ten materiał zatem?

Nie mam ale jeśli faktycznie nie żartujesz to mogę kupić bo ostatnio w sklepie jeszcze był.ale musisz wiedzieć że to 100 % bawełny wiec się gniecie-co widać na zdjęciu.
malkul 16:56, 21 maj 2015

nawigatorko-PW
ana_art 17:07, 21 maj 2015

mi tam się podoba taka zadziorna i nieoczywista kiecka
tak czy siak nie pytałabym ani o pozwolenie ani o opinie, to tak jakbym pytała o inne 'bajkowe' motywy
nawigatorka 17:14, 21 maj 2015

I taki miała mieć właśnie charakter-jak moja Córka.

I jeszcze raz powiem rozmawiałam z wychowawczyniami bo ich córki chodzą razem z moja do grupy i to moje koleżanki i rozmawiamy często o różowym kolorze, barbie i innych dziwnych elementach dziecięcego świata. I tak też o różnych opiniach o czaszkach na dziecięcych ubraniach w tym ich opiniach i mojej.

Nie należę do osób,które ulegają jakimkolwiek wpływom.wręcz przeciwnie. Gdyby tak nie było nie uszylabym takiej spódniczki.
Tess 17:16, 21 maj 2015

Nawigatorko, spódniczka super!
ana_art 17:21, 21 maj 2015

nawigatorka napisał(a)
I taki miała mieć właśnie charakter-jak moja Córka.

I jeszcze raz powiem rozmawiałam z wychowawczyniami bo ich córki chodzą razem z moja do grupy i to moje koleżanki i rozmawiamy często o różowym kolorze, barbie i innych dziwnych elementach dziecięcego świata. I tak też o różnych opiniach o czaszkach na dziecięcych ubraniach w tym ich opiniach i mojej.

Nie należę do osób,które ulegają jakimkolwiek wpływom.wręcz przeciwnie. Gdyby tak nie było nie uszylabym takiej spódniczki.

no tak Cię odbieram i zdziwiło mnie pierwsze zdanie, które sugerowało, ze pytałas o opinie. Inaczej brzmi rozmawiałam z koleżankami co myślą o takim wzorze. buziak za własne zdanie
katiaxx 18:14, 21 maj 2015

ana_art napisał(a)
hihihi wiesz co gdybym zdecydowała się ubrać dziecko w ubiór z czaszkami czy też innymi stworami to zapewne nie pytałabym o akceptacje nauczycielek moje dziecko, mój wybór. Często spotykam się z zarzutem za lekkiego ubierania dzieci, ale to moje dzieci i uważam że lepiej za chłodno niż za ciepło nikomu nic do tego

o otototo jak ja, moje też w zimnym chowie raczej trzymane i (odpukać) nie chorują często.
nawigatorka 18:24, 21 maj 2015

katiaxx napisał(a)

o otototo jak ja, moje też w zimnym chowie raczej trzymane i (odpukać) nie chorują często.

Bo to najzdrowsze podejście (w przenośni i dosłownie) o moim wychowywaniu tez tak mówią ale niestety jeszcze to dość niepopularne niestety.przegrzewanie jest powszechniejsze od hartowania.
Madzenka 19:19, 21 maj 2015

Gdyby nie moja ukochana Pani Z. dom by zarósł brudem.... Tylko sporządne sprzatanie dwa razy w tygodniu (Raz Z, drugi raz ja z Corka ) zapewnia mi komfort życia w domu i czas na ogród i O

Widziałas tapicerowane?
http://www.customform.pl/jadalniane/695-krzeslo-teddy.html
jazzy 19:25, 21 maj 2015

nawigatorka napisał(a)
... rozmawiamy często o różowym kolorze, barbie i innych dziwnych elementach dziecięcego świata...

Akurat różowy kolor i Barbie w moim mniemaniu nie są czymś dziwnym w dziecięcym świecie
Spódniczka zacna Kiedyś szyło się takie rzeczy na zpt, tylko materiałów takich szałowych nie było