Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

iwka 13:17, 23 cze 2015

kamasja napisał(a)
Zawsze się tęskni za tym czego się nie ma. Jeszcze będziemy płakać jak odejdą z domu i będzie pusto i smutno. Moja 8-latka jeszcze "przytulanka"-zawsze będzie "tą małą". Ja na dobrą sprawę mogłabym już być babcią gdybym wcześniej zaczęła (przeraziłam się jak to napisałam). Taka kolej rzeczy. Moja sąsiadka zawsze mówiła, że nie jest babcią tylko żoną dziadka.

no ja też już za żonę dziadka mogłabym robić
siakowa 13:21, 23 cze 2015

Zeta napisał(a)
Jakieś pomysły na domek

zmykaj do siebie zdjęcia powstawiac !
kamasja 13:26, 23 cze 2015

Koko-Salmo, podrzuć jakąś inspirację dla 13 latki na pokój. Idzie do gimnazjum i chce nowy pokój (ten ma trzy lata) ale kolory nie te, meble itd. itp. a sama wybierała. Podoba jej się styl scandi (po mamusi) kolorki róż(którego nie chciała)fiolecik, biel i szrości.
kamasja 13:27, 23 cze 2015

siakowa napisał(a)

zmykaj do siebie zdjęcia powstawiac !

A Ty co wyganiasz koleżankę ledwo przyszła!
Ty masz fajne pomysły odniesiesz się do mojej prowokacji w sprawie pokoju?
siakowa 13:34, 23 cze 2015

kamasja napisał(a)

A Ty co wyganiasz koleżankę ledwo przyszła!
Ty masz fajne pomysły odniesiesz się do mojej prowokacji w sprawie pokoju?

to do zety czy do mnie?

poszukaj sobie tu, jakbys pokazała pokój to chetnie cos więcej
http://www.homebook.pl/inspiracje/pokoj-dziecka/styl-skandynawski
Ensata 13:44, 23 cze 2015

Zeta, daj znaka, czy wszystko ok, coś milczysz
Sebek 14:01, 23 cze 2015

Stroić się do ogrodu? Nie zamierzam
Choć ostatnio jak wychodziłem na egzamin trzymając w ręku storczyka, to sąsiadka jak mnie zobaczyła spytała "Oświadczyny?" Miłe to było, choć pół dnia się śmiałem
Konieczki 16:20, 23 cze 2015

No dziewczyny załamałyście mnie - to teraz musze lecieć do sklepu bo ja w ogród to w dziadach latam. Zazwyczaj mam styrane getry, uwalone farbą ale w tym roku nabyłam gustowne rękawiczki i klapeczki (w córci ukochanym kolorze - majtkowy róż - i to jest jedyny akcent kolorystyczny w moim ogrodzie). Kupiłam kiedyś stylowe plastikowe wiadro na chwasty (taka modna chciałam być) i co urwały mi się uszy... a koszyk ogrodniczy mam taki staromodny ale wysłużony i nic się nie urywa.

Szlifierka kątowa - Ty Magnolia już podejrzewam że na architekturę zdajce pociecha, ale im wybrali przedmiot do narysowania. Ja właśnie przez brak "ładnej kreski" poszłam na lądówkę, namawiałam moją siostrę ktora przepięknie rysuje i ma ekstra wyobraźnię aby studiowała architekturę, ale ona wolała prochy (farmację).
nawigatorka 16:23, 23 cze 2015

Sebek napisał(a)
Stroić się do ogrodu? Nie zamierzam
Choć ostatnio jak wychodziłem na egzamin trzymając w ręku storczyka, to sąsiadka jak mnie zobaczyła spytała "Oświadczyny?" Miłe to było, choć pół dnia się śmiałem

Na egzamin z łapówką no ładnie
magnolia 16:26, 23 cze 2015

Nie było szlifierki- było coś z wiertarką, ale nie pamiętam co dokładnie. Rozwaliła to! Cieszę się.

Na ASP zdaje, na tzw 'wzroki'- wzronictwo przemysłowe.

Jak się uda to będzie projektować przedmioty.