W tym moim lesie oprócz śpiewów ptaków hamak lubię najbardziej na szczęście nie mogę na nim spokojnie zasnąć, bo mam wizje związane z kleszczami itp
Do A. nie napisałam, bo więcej od nich nie kupię. Dwa tygodnie oczekiwania na paczkę, to dla mnie za długo, poza tym muszę jednak widzieć co kupuję, bo inaczej się wnerwiam
Bardzo fajny pachnący zakup Z tymi szkółkami na odległość tak bywa, też tam kiedyś kupowałam, byłam średnio zadowolona, ale te roślinki w większości przetrwały Hamak super sprawa, mam leżak ale jakoś mi nie po drodze
Maleństwo, a paaaaaachnie upajająco Zakupy internetowe roślin chyba są nie dla mnie, ale niekiedy trzeba iść na kompromis, gdy chce się kupić konkretne rośliny, które są nieosiągalne w okolicznych szkółkach. W tym przypadku się zawiodłam, bo wszyscy ochają i achają nad tą szkółką, że taka wspaniała..może popularność ją przerosła
Rzeczywiście w ogrodzie zawsze jest cos do zrobienia i trudno się skupić na leżakowaniu, ale ja mimo wszystko wieczorkiem lubię pobujać się na hamaku, zresetować, posłuchać ptaków..
Jeżeli tak radzisz to napiszę, dzisiaj sadziłam te roślinki, oprócz miskantów i stip są naprawdę słabo ukorzenione, prawie wszystkie bryłki korzeniowe się rozpadały. Nie przekona mnie w tym przypadku argument, że to wiosenna faza rozwoju rośliny..wygląda to tak, jakby rośliny zaczęły być ukorzenianie po złożeniu zamówienia, czyli 2 tygodnie temu