Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

aga_pe 20:31, 12 cze 2012

Sebek napisał(a)

ale super kule wyszły ! A rękawiczki super - nawet wiem gdzie kupiłaś

Dzięki Sebek ... nio, rękawiczki do takich prac eleganckie ... Sebek oczywiście wybierasz się do nas??? ... bo nie może być inaczej !!!

Z wielką przykrością to piszę, ale nie Ale może się jeszcze coś zmienić Choć wątpię....

Chyba musisz coś zmienić!!!

No kusi to spotkanie baaardzo - Dolny Śląsk w końcu cudny jest!

no jak nie jak tak. Bez dwóch zdań
noemi 00:20, 13 cze 2012

ojej a u mnie tyle gości ... witam Was bardzo serdecznie ... u mnie dzisiaj ciąg dalszy kulkowania, ale zdjęć nie mam, jutro się postaram , bo ciemność mnie zastała ... i trawnik skosiłam , bo po nawozie i deszczach się rozszalał ... sprawdziłam "efekty dywanowy " ... potwierdzam działa , w paru miejscach jest jeszcze trochę żółty, ale mam nadzieję, że mu przejdzie ...

malwes 11:08, 13 cze 2012

Ale Wam zazdroszczę wspólnego kulkowania - nie dość, że wyszło super, to jeszcze siadanie wspólnie z kimś do prac ogrodowych to jest dopiero przyjemność....
aga_pe 12:09, 13 cze 2012

noemi napisał(a)
ojej a u mnie tyle gości ... witam Was bardzo serdecznie ... u mnie dzisiaj ciąg dalszy kulkowania, ale zdjęć nie mam, jutro się postaram , bo ciemność mnie zastała ... i trawnik skosiłam , bo po nawozie i deszczach się rozszalał ... sprawdziłam "efekty dywanowy " ... potwierdzam działa , w paru miejscach jest jeszcze trochę żółty, ale mam nadzieję, że mu przejdzie ...

to ja jakaś ślepa jestem, bo nie widziałam żółtego koloru
Milka 12:11, 13 cze 2012

ja też jakoś w to nie uwierzę
butterfly 17:55, 13 cze 2012

Marzena2007 napisał(a)

Tnij na oko jak nie masz stelaza!! Obiecuję w weekend zrobić szablon z kartonu i zrobię fotorelacje na moim wątku Ciąć bukszpany naleźy bez obaw, co najwyżej zamiast kulki będzie elipsa i też będzie pięknie, a jak nie wyjdzie to kostkę mozna uformować

O, to bardzo poprosze o tę instrukcję ciecia z szablonu bo niby wiem jak taki szablon ma wyglądać ale już cięcia razem z nim to nie...
ell 14:54, 14 cze 2012

Spotykanie Kulkowe - owocne.

A tak po za tym , to wpadłam do Ciebie, bo usłyszałam w RMF, że Neomi będzie miała siostrę ale to chyba nie Ty - przecież pochwaliłabyś się najpierw tutaj.
Pozdrawiam
popcorn 15:01, 14 cze 2012

Piękne kulki! Tylko twarze Wam poobcinalo Zazdroszcze spotkan - ale super!
noemi 22:23, 14 cze 2012

malwes napisał(a)
Ale Wam zazdroszczę wspólnego kulkowania - nie dość, że wyszło super, to jeszcze siadanie wspólnie z kimś do prac ogrodowych to jest dopiero przyjemność....

Dziękujemy , dziękujemy ... i potwierdzam , że razem działać w ogródku jest super -) ... tak nam się przyjemnie kulkowało , że nie mogłyśmy się oderwać ...
noemi 22:33, 14 cze 2012

Aga_Pe , Irenko jak wrócę o normalnej porze do domu to zrobię fotkę

Butterfly jak Marzenka obiecała, to pewnie pokaże ... ja robiłam taki szablon, przykładałam, ale jakoś nie szło ... stelaże zdecydowanie lepsze ... ale w Tchibo już ich nie ma, dzwoniłam nawet do Biura obsługi klienta ... że nikt jeszcze nie wpadł i nie produkuję czegoś takiego ... ale byłby zbyt !

Elu miło, że mnie odwiedziłaś ... tak Ci się skojarzyło ...fajnie chciałabym , ale siostry już mieć nie będę ... mam starszego brata

Karola tak miało być ... kulki były w roli głównej pozdrawiam ... "naszego" bukszpana przeniosłam do słońca, do gruntu, ciekawe czy my będzie lepiej ... cały czas mnie zadziwia, nie usycha , tylko udaje nieżywego ... dam znać czy ruszy