Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

agata_chrosc... 15:33, 07 sie 2012

Magda, a czy Ty byś mogła taki skrócony opis postępowania z lawendą zrobić? Bo ja nie mogę się z nią dogadać. Jedne krzaczki mi pięknie rosną, inne zdychają i pojęcia nie mam o co chodzi. Tak prosto, po naszemu - jak powinno być!
Konstancja30 15:50, 07 sie 2012

noemi napisał(a)

Joaśka , Irenko, Evchen, Weroniko dziękuję , że zajrzałyście do Magdalenki ... horti robi furorę w okolicy ...sąsiadki są już zarażone

to super, powstanie nowa nazwa ulicy, hortensjowa, jak u ,,Gotowe na wszystko" Wisteria!

O ja!!! też jesteś fanką tego serialu... ja go uwielbiam ...i nie mogę oderwać oczu od horti Brie

no to jestem trzecia )) ... a u Brie nie tylko hortensje uwielbiam ...

szkoda, że już się skończył, uwielbiałam ten serial! a śmiałam się do rozpuku jak oglądałam ,,Seks w wielkim mieście"

Ja jednak " Gotowe ... " bardziej ... nawet M. zasiadał i obowiązkowo musiał obejrzeć

my też razem oglądaliśmy ... a to duży sukces bo raz, że TV jest baardzo u nas zaniedbane ... seriale to już masakra zaniedbania ... przed "Gotowymi..." była "Ally McBeal" - oj ta to już szaleńczo ... teksty w stylu "było minęło" i piosenka przewodnia są do dziś częścią nas )) ... ale zboczyłam ... i brnę w zboczenie ... jakoś to trzeba uratować ... kfiatki ze stołu Ani

Milka 15:52, 07 sie 2012

Iza, a ja nawet wiem kiedy fociłaś, no super ci wyszło oj, Ali też uwielbiałam!
Pszczelarnia 16:24, 07 sie 2012

Co to jest Brie? Dziewczyny, ja chyba jestem z kosmosu? Nie kumam. Ale jak ktoś mówi o kuchni, ciuchach i ogrodzie, to nie wytrzymuję i stąd nachalne pytania.
Konstancja30 16:41, 07 sie 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Co to jest Brie? Dziewczyny, ja chyba jestem z kosmosu? Nie kumam. Ale jak ktoś mówi o kuchni, ciuchach i ogrodzie, to nie wytrzymuję i stąd nachalne pytania.

Ewuś w tym wypadku Brie oznacza kogoś )) ... to serialowa idealna pani domu ... ma krochmalone i wyprasowane poszewki na pościel ... zawsze w odpowiednim momencie stoi pod drzwiami sąsiadów z koszem niebiańskich muffinek ... inne inszości też przygotowuje najlepiej ... na dodatek ma idealne hortensje w przedogródku ... cud !!! ... no cud, że scenrzysta tak to wymyślił ... pewnie z google map Cię słoneczko podglądał ...
Pszczelarnia 16:47, 07 sie 2012

A zdziwicie się ale ja wczoraj miałam dostawę muffinek świeżych. Po prostu. Dałam mojemu chrześniakowi, lat 18, płody rolne i pochodzenia zwierzęcego (cukinia, fasolka, pomidory, ogórki, jajka) a on mi na to świeże muffinki własnoręcznie pieczone. To była transakcja!

A to znaczy postać telewizyjna. To zmienia postać rzeczy.
Madzenka 18:31, 07 sie 2012

Ana napisał(a)
ha, ja całą Brie, jej kuchnię, ogród i ciuchy uwielbiam

Jeju a ja nie wiem o czym piszecie... Muszę chyba sobie z jeden sezon obejrzeć...
A czy one mialy skłonności mordercze

pościel mam krochmaloną ale mufinek dla sąsiadów nie piekę, więc Brie nie jestem.
A brie to mi się tylko z serkiem kojarzy...
bociek 19:05, 07 sie 2012

Nooooo Brie moze byc, chociaz osobiscie wole dojrzalego camemberta, ale musi konkretnie walic skarpetami

Madzia - sciskam
anieszka 19:16, 08 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)

ha, ja całą Brie, jej kuchnię, ogród i ciuchy uwielbiam

Jeju a ja nie wiem o czym piszecie... Muszę chyba sobie z jeden sezon obejrzeć...
A czy one mialy skłonności mordercze

pościel mam krochmaloną ale mufinek dla sąsiadów nie piekę, więc Brie nie jestem.
A brie to mi się tylko z serkiem kojarzy...

Ja też jestem do tyłu z serialami, a pościel w jakich proporcjach krochmalisz??
anula_wn 19:50, 08 sie 2012

musiałam się cofnąć kilka stron aby załapać CO Wy piszecie.... brie....hmm - zrobiłam dzisiaj sosik serowy , ale postać ??? rany julek.... chyba muszę co nieco obejrzeć aby wiedzieć o czym w towarzystwie rozmawiać