Witaj Magdo, cieszę się że mogłem poznać Cię u Ani, zaglądam do Twojego ogrodu już od miesiąca, Irenka opowiadała mi że masz piękny ogród i sprzedajesz piękne i tanie roślinki, a po za tym jesteś bardzo miłą osobą. Muszę przyznać że prawdę mówiła. Życzę powodzonka w biznesie i działaj dalej z pasją w ogrodzie. Będę zaglądał do Ciebie, jeśli pozwolisz.Pozdrawiam.
A lawendę nawozisz dwa razy w roku rozumiem. A taki potas to się kupuje w ogrodniczym? Taki sam, bez niczego? Bo ja u siebie chyba nie widziałam niczego takiego. Są tylko nawozy łączone, do konkretnych roślin. Pozdrowienia
Witam, sprawdziłam w necie, to chyba agapanty, ale wklejam dwa linki, żeby się upewnić (akurat nie są sprzed domu Bree, ale te chyba są najbardziej wyraźne) (jakieś strasznie długie te linki i z jakimiś buźkami wyszły, zaraz sprawdzę czy dobrze chodzą i jak coś to usunę)
Dopisane: usunęłam linki, bo wyskakuje jakiś błąd i odsyła do strony głównej google, ale na 90% to agapanty, a jeśli nawet nie, to są one śliczne i idę sobie poczytać o nich czy zechciałyby u mnie porosnąć. Dzięki.
Pozdrawiam
Robercie Witaj ... dziękuję, że mnie odwiedziłeś... ja też bywam u Ciebie, ale śladu jeszcze nie zostawiłam ...chyba ... zapraszam częściej , będzie mi bardzo miło ... u Ani nie byłam , niestety ... pomyliłeś mnie z Martą ( Finką ) , poniżej link do jej wątku