Witajcie Kochane moje

...
Agatko ja z lawendą dopiero się poznajemy ... zimę przeżyła okryta stroiszem, na wiosnę saletrą wapniową ją podlałam, ale chyba przerzucę się na dolomit, jest naturalny, nie można tym przenawozić i też dla lawendy jest super ... na jesień koniecznie potas trzeba jej zapodać

... przycięłam ją teraz dość mocno ... i nie wygląda jakoś super ... smutno się zrobiło na rabacie jak nie ma kwiatów ... dlatego dosadzę róże okrywowe ... będą kwitły aż do mrozów ...
Iza dziękuję Ci za kwiatki

... piękne zdjęcia

... proszę o więcej ... Gotowe i Ally McBeal...również moje ulubione ...

... czasami porywam się na powtórki ...
Pszczółko, Marzenko , Anula, Anieszko polecamy Wam "Gotowe na wszystko" ... super serial nie tylko dla nas , bo i nasi M. też chętnie oglądali , mój uchachany był po pachy ... i wszystkie główne bohaterki miały nienaganne przedogródki z hortensjami ogrodowymi na czele
Ewelinko ... nie kojarzę tej roślinki

...ale z Twojego opisu ... może to agapanty ? ... zdjęć wklejać nie można, ale zalinkuj to popatrzę ... szukałam fotek , żeby pokazać horti Brie , ale nie znalazłam

...
Aniu , Boćku ściskam Was mocno i fajnie , że zaglądacie ...

... dziękuję
Asiu lepiej posadź do gruntu a na wiosnę przesadzisz , jak Ci się zmieni koncepcja... też już szukam miejsca na moje bukszpany w doniczkach , bo szkoda ich będzie ... a nie mam gdzie ich wkopać ... ale coś wymyślę
Justi proszę bardzo...

...dziękuję Ci za komplementy ... obsidany dają radę, lime mają za mokro , ale już się nimi zajęłam