Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

Mala_Mi 10:04, 04 paź 2012

Perfekcjonistka w każdym calu........... ale i ja coś znalazłam dla siebie ....
http://www.gapphotos.com/imagedetails.asp?imageno=284445

chyba to zmałpuję.......... pięknie........

Zaległosci mam na forum straszne... ale warto było zajrzeć i na te ostanie stronki.. przedogródek śliczny.

A jezówki kwitną od połowy lipca do teraz......... mało jest takich kwiatów z bylin
agata_chrosc... 10:23, 04 paź 2012

Cześć Magda,
bardzo popieram upodobanie do jeżówek! To taki prosty, zwykły kwiat, bez udziwnień Od razu przyznam bez bicia, że nie dałam rady przeczytac wszystkiego, a pewnie gdzieś tam jest informacja, której szukam. Jaka mianowicie jest odmiana tej rozplenicy w Twoim przedogródku? Bo sadzę u siebie dwie i jeśli one takie wielkie zamierzają być to coś musze na to poradzić pozdrawiam
Milka 10:28, 04 paź 2012

Też pokochałam jeżówki, muszę jeszcze w twoim kolorze mieć, chyba, że zbierzesz nasionka i sobie sypnę nimi i wzejdą
do zobaczenia
a te inspiracje z kulami i klonem...jej, boskie!
noemi 10:31, 04 paź 2012

Marzena2007 napisał(a)
Buziam i zostawiam ślad, ze zaglądałam

Buziaki przesyłam
noemi 10:32, 04 paź 2012

Lena napisał(a)
Magdalenko,jeżówki super - w tej wersji kolorystycznej bardzo mi sie podobaja - przyznać muszę ze miałam bordowe i nie bardzo mi leżały...pozbyłam się ich..

A noc w Twoim ogrodzie niezwykła
Czekam więc na sadzenie

Lenko dziękuję ... zdjęcia będą
noemi 10:35, 04 paź 2012

asc napisał(a)
Perfekcjonistka w każdym calu........... ale i ja coś znalazłam dla siebie ....

chyba to zmałpuję.......... pięknie........

Zaległosci mam na forum straszne... ale warto było zajrzeć i na te ostanie stronki.. przedogródek śliczny.

A jezówki kwitną od połowy lipca do teraz......... mało jest takich kwiatów z bylin

Aniu , właśnie podałaś mi kolejny powód do tego żeby mieć ich więcej u siebie .... jeżówek oczywiście....
... a klonik w kulkach super wygląda ...

buźka
noemi 10:39, 04 paź 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Cześć Magda,
bardzo popieram upodobanie do jeżówek! To taki prosty, zwykły kwiat, bez udziwnień Od razu przyznam bez bicia, że nie dałam rady przeczytac wszystkiego, a pewnie gdzieś tam jest informacja, której szukam. Jaka mianowicie jest odmiana tej rozplenicy w Twoim przedogródku? Bo sadzę u siebie dwie i jeśli one takie wielkie zamierzają być to coś musze na to poradzić pozdrawiam

Cześć Agato ....brakowało mi tego słowa ...jeżówki to właśnie taki zwykły kwiat, bez udziwnień , zimą zaschnięte kwiatostany też pewnie super wyglądają, takie wystające główki ...

.... co do mojej rozplenicy, to niestety nie znam odmiany, kupiłam ją jako piórkówkę i tyle .... odmiana hameln jest mniejsza , to tą Ci polecam

noemi 10:41, 04 paź 2012

irena_milek napisał(a)
Też pokochałam jeżówki, muszę jeszcze w twoim kolorze mieć, chyba, że zbierzesz nasionka i sobie sypnę nimi i wzejdą
do zobaczenia
a te inspiracje z kulami i klonem...jej, boskie!

....Irenko pewnie, że zbiorę nasionka ..... powiesz mi tylko kiedy

...do zobaczenia
grupa_trzyma... 10:43, 04 paź 2012

Witaj, Magda! Widzę, że szalejesz ze swoją wisienką. Kibicuję Ci dzielnie. Podoba mi się wersja wiśnia w bukszpanowych butach.
kwiatholandii 10:46, 04 paź 2012

Ale u Ciebie pięknie. Dawno Cię nie odwiedzałam. Bardzo podoba mi się, że trzymasz się jednego stylu i wszytsko jest takie poukładane.Świeżo to wygląda.pięknie