Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

Konstancja30 19:57, 25 lis 2012

Magduś ... opiłam się wrażeniami ... ślicznie
Domi 20:10, 25 lis 2012

noemi napisał(a)

Koniecznie Domi trzeba wypytywać co jakiś czas, co ostatnio kupiła lub widziała w Tk maxxie i będziemy wtedy uratowane ...a te świece zapachowe są super!!! ... zawsze się koło nich nachodzę i nawącham

buziaki

Ok Laski, będę Was informować
Enya73 21:08, 25 lis 2012

noemi napisał(a)
Rojniki mają się bardzo dobrze

Miłego Tygodnia Wam życzę

Magda, przecudna ta kompozycja Taka prosta w formie, ale przez to genialna Jeśli mogę to skopiuję pomysł Tylko takiego ślicznego pojemnika nie mam.

Miłego tygodnia. Przesyłam buziaki
sylllwia 23:08, 25 lis 2012

Znowu zachwycam się Twoimi rojnikami z ptaszkami
Czyściutko u Ciebie i wszystko przygotowane do zimy
noemi 23:28, 25 lis 2012

Bea napisał(a)
Posadzona była latem, ale chyba jej miejsce nie pasowało i zdecydowanie muszę ja przesadzić, tylko nie wiem czy na wiosnę ruszy i będzie co przesadzać bo wygląda kiepsko.

Beatko po zimie się okaże ... jak sadzona wiosną to powinno być dobrze, wszystko zależy jaka ta zima będzie , trzymam kciuki
noemi 23:38, 25 lis 2012

gusiarz napisał(a)
Hej Magdziu - wpadam na popołudniową kawkę i czytam o plusach i minusach małych ogródków. Ja wczoraj pracowałam z eMem w naszym. Ale się cieczyłam z tego, bo jego wciąż nie ma, a takich męskich prac sporo. Więc go wykorzystałam ogródkowo. A co. Przesadziliśmy 6 dereni - byki jak dla mnie. Sama nie dałabym rady. Nigdy w życiu. I korę uzupełniliśmy - fajnie było. Ale są i takie dni, że latam sama po ogrodzie i tu trawsko wychodzi, tam wychodzi - nie wiadomo w co ręce włozyć. I nie można się odplewić i myślę sobie po co mi był ogródek... Zatem są plusy i minusy, jak to w życiu. Pozdrawiam niedzielnie

Witaj Aga zapraszam częściej na kawkę ... też lubię jak M. kręci się po ogródku, razem przyjemnie się spędza czas ... mam jeszcze w planach parę technicznych prac ... oświetlenie, wykończenie tarasu , pergolę ... przez zimę mam czas na oswojenie go z listą zadań na nowy sezon

Pozdrawiam
noemi 23:52, 25 lis 2012

Marzenko dziękuję

Agnieszko wysłałam na priv dziękuję Ci bardzo ... rojniki mnie zadziwiają , ciekawa jestem jak zimę przetrwają widziałam ostatnio piękną kompozycję w donicy z hiacyntami cudo

Syla ... dla mnie taka pogoda może być , tylko , żeby śnieg był, jak mrozy przyjdą ściskam mocno

Sebek no tak ... różowy też jest dzięki

Aga_K miło mi , że zaglądasz ...pozdrawiam

Julita cieszę się, że Ci się podoba ... bardzo dziękuję za miłe słowa Tobie też życzę miłego , krótkiego tygodnia

Iza ... słoneczko wyjszło to pobiegłam do ogródka ... bo od jutra to już po ciemku będę wracać do domu ... oby do piątku ... buziaki

Domi super ... jak coś namierzę to oczywiście zamelduję

Anitko ...rojniki polecam, oczywiście wykorzystaj pomysł , bo fajnie to wygląda a skrzyneczkę kupiłam na giełdzie ... na wiosnę, jak nie znajdziesz u siebie to daj znać, wyślę Ci pocztą

Sylllwia dziękuję

Uciekam spać ...pozdrawiam i dobranoc

aga_pe 09:17, 26 lis 2012

Madziu, kompozycja mnie również zachwyciła. Pozdrawiam
Tess 09:28, 26 lis 2012

Te rojniki już chyba u Ciebie widziałam. Ale są rzeczywiście świetne, a w tej purpurze bardzo im do twarzy.
A skąd się bierze takie ptaszki?
Pozdrawiam
Wieloszka 09:45, 26 lis 2012

No tu to dopiero czyściutko, schludnie i wymuskanie!!! Dziewczyny, nie ma co debatować Mały ogródeczek ma same plusy, biorąc pod uwagę pracę zawodową, rodzinę, tryb życia, możliwości finansowe To jest taka zrównoważona opcja - mieć swój kawałek ziemi do relaksu i odpoczynku, ale się w nim nie zaharować Jak dla mnie - same plusy! Uwierzcie mi na słowo, nie chciałybyście się zamienić na powierzchnie ogrodów
Buziam i miłego tygodnia