Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

Madzenka 12:01, 19 maj 2013

Kawka Madzi i babeczki Wieloszki na tych schodach pod Iglicą smakowaly wybornie!!! Musimy powtórzyć
Gabisia 14:54, 19 maj 2013

Marzena2007 napisał(a)
Kawka Madzi i babeczki Wieloszki na tych schodach pod Iglicą smakowaly wybornie!!! Musimy powtórzyć

O tak,tak!
Mi się widzi jakiś piknik w pięknych okolicznościach przyrody...
Jakieś kocyki, babeczki, truskaweczki
Enya73 15:22, 19 maj 2013

To ja zapraszam na piknik w pięknych okolicznościach przyrody. Kocyk, babeczki i truskaweczki - da się załatwić
Tylko ustalcie termin, a ja zapraszam do mnie Pozdrawiam
Konstancja30 16:06, 19 maj 2013

Madzia nowa fryzurka ... buziak
Mala_Mi 16:31, 19 maj 2013

Przędziorek nie zawsze objawia się pajęczynką...... i uwielbia atakować orliki.... one w zasadzie są atakowane pierwsze w ogrodzie to taki mój wskaźnik czy jest przedzior czy go nie ma....

Widać takei kropki.. pajęczynki mogą być od przędziorka albo od pajączków.. ale widać takei kropki.... ja co roku obserwuję orliki... i jak je atakuje, to wiem że już zaczyna grasować na reszcie ogrodu....... wczoraj poszedł cały ogród Magusem

Edit bo zapomniałam wstawić foto.. liście na roślinach w dalszym stadium mają takie kropki ..odbarwienia.. i trudno zauważyć, a tu tylko oglądam orliki
Gabisia 16:59, 19 maj 2013

asc napisał(a)
Przędziorek nie zawsze objawia się pajęczynką...... i uwielbia atakować orliki.... one w zasadzie są atakowane pierwsze w ogrodzie to taki mój wskaźnik czy jest przedzior czy go nie ma....

Widać takei kropki.. pajęczynki mogą być od przędziorka albo od pajączków.. ale widać takei kropki.... ja co roku obserwuję orliki... i jak je atakuje, to wiem że już zaczyna grasować na reszcie ogrodu....... wczoraj poszedł cały ogród Magusem

Edit bo zapomniałam wstawić foto.. liście na roślinach w dalszym stadium mają takie kropki ..odbarwienia.. i trudno zauważyć, a tu tylko oglądam orliki

Aniu, serdeczne dzięki za tą radę, będzie bardzo pomocna!
Wczoraj wszystkie wrocławianki orlików nakupowały....
Evchen 15:04, 20 maj 2013

A Wrocławianki znowu miały spotkanie Ależ wy się doskonale zgrałyście
noemi 15:06, 20 maj 2013

Dziewczyny ja dzisiaj tylko wpadam i wypadam na forum.... bardzo Wam dziękuję za odwiedziny i odezwę się wieczorem .... mam nadzieje

Buziaki !!!
noemi 20:27, 20 maj 2013

Kochani zaraz odpowiem .... ale mam pilne pytanie , moje lawendy mają żółte końcówki , dziwinie to wygląda , znalazłam, że może to byc wirus mozaiki ogórka

wygląda to podobnie , tylko na razie końcówki są żółte

http://zojalitwin.wordpress.com/2010/09/04/lawenda-waskolistna/

wyczytałam , że trzeba usunąć całą roślinę, czy może usunąć na razie te porażone pędy ?

anula_wn 20:53, 20 maj 2013

Madzia, fryzura super ! spotkanie rewelacja ! pozdrawiam cieplutko