Noemi pięknie się zrobiło u Ciebie.
Widzę, że zapasy Florovitu i saletry poczyniiłaś w jakich godzinach w sobotę giełda jest czynna?
A latarenki stalowe czy bardziej rustykalne ?
Nio, jestem już przygotowana na dokarmianie ... w sobotę detalistów wpuszczają od 7 mej, a w tygodniu od 8 mej... ja jeżdżę ok. 8-8.30 w soboty i też jest ok... trochę jest już nerwowo, bo Ci co sprzedają kwiaty się powoli pakują , więc trzeba w ekspresowym tempie przejść przez halę i zrobić rozeznanie i później wrócić do tego sprzedawcy u którego się coś wypatrzyło ciekawego... niekiedy trzeba się szybko decydować lub wstać wcześniej ... jak już będą sprzedawać rośliny do ogrodu to trzeba będzie być jednak między 7-8mą . W boksach sprzedają bibeloty i tam już bez pośpiechu, czynne gdzieś do godziny 11 tej . Latarenki są stalowe i rustykalne... wstęp kosztuje 7 zł od osoby... przed świętami jest szał ... pewnie będą piękne hortensje ogrodowe ... jest jeden sprzedawca co ma tylko te kwiaty i zawszę są tłumy u niego na stoisku ( tak było w zeszłym sezonie, mam nadzieje , że w tym też będzie ) acha , w tygodniu jest więcej sprzedawców z roślinami do ogrodu niż w sobotę...