Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lojalna_"

Ranczo Edy 09:39, 31 sie 2017

Do góry
Edytko od dwóch tygodni nadrabiam forum i nawet w połowie nie jestem kto to ogarnia ? Ja nie .

Ogród masz piękny wszystko zrowi i takie wielkie. Mój peiper trzeci rok a jakis taki malutki w porównaniu z Twoim buxiol )))
Sezon 2017 u Hanusi 09:37, 31 sie 2017

Do góry
Ale kwiatuchy dorodne )) HaniU z przetworów .....u mnie tylko ....nalewki hihi buxiol poranny mam nadzieje ze wypoczelas )
Zielona przestrzeń 09:35, 31 sie 2017

Do góry
Radość wielka me serce przepełnia jak widzę takie obrazki hihi nie wołaj pomocy nie będziesz miała co sadzic hihi buxiol jeszcze trochę czasu masz by nabrać siły do roboty
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 08:22, 31 sie 2017

Do góry
Reniu słów brak jak podoba mi się Twój ogród socżycie spokój tutaj panuje i chce się odpocząć ))))
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 07:50, 31 sie 2017

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Z ta Kuna to rycze w głos !!

Molinie które odgapilam od Leonka tez malutkie były a teraz nawet po przesadzaniu są grubiutkie ))

Dlatego też śpieszyłam się z wsadzeniem ich w tym roku-żeby nabrały masy do nastepnego sezonu
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 06:31, 31 sie 2017

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Dobrze ze mama moze jednak na coś liczyć hihi ))

zabrałam jej prawie wszystko z działki, to teraz trzeba wprowadzać równowage i oddawać

U mnie nie ma zwykłych pająków jak juz są to zawsze mutanty brrrrr

My takie hodujemy w małym garazyku
ale trafiają się tez i w domu, J kiedyś myślał że mamy mysz jak podszedł bliżej okazało się że to gigantyczny pająk

Nie potrafię się napatrzeć tyle różności masz . Katalpy takie zdrowiu tnie moja jedna sztuka nie wygląda tak pięknie ale nadzieja jest kocham ją ,,,

Cuda robisz w tym ogrodzie

Dzięki
Lawendowy zawrót głowy 23:45, 30 sie 2017

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Edziu macham i buxiaki przesyłam

Kasiu to nie pierwsza nie ostatnia nasza miłość zapewne )))

Anulajda w raju 23:25, 30 sie 2017

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Kopalnia wiedzy ))) wnikliwe obserwacje

Aniu jsk zawsze zachwyt ami rzucam bo zauroczona jestem trawy piękne a roze ech )))))

Dzięki Jolu,obserwacje to takie
moje i bardzo skromne...
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:39, 30 sie 2017

Do góry
lojalna_ napisał(a)
A może one teraz sa fazie największego rozkwitu i poprostu potrzebują nawozu dlatego podzolkly. Strzelam ))

Buxiaki zostawiam steskniona

Hmm ... dałam im kilka dni temu ten nawóz do pomiodorów Zobaczymy ... zresztą co zobaczymy jak ja już oberwałam te żółte

Buziaki Jolu
Ogród z uśmiechem 22:38, 30 sie 2017

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Do róż się dokopalam piękne Buzki mają )) ostrożka aż błyszczy na rabacie . Moje ostrożki albo wyplewione albo .....

Buziaki Jolu ))

Ta ostróżka to jakas śmieszna. Ma 3 pędy kwiatowe, dwa ciemnoniebieskie, jeden jasno fioletowy Jestem ciekawa czy to dwie sadzonki czy jakiś mutant
Ogród wśród pól i wiatrów 22:30, 30 sie 2017

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Musze doczytać co to za cudo ten odkurzacz ze wypłukać kamyki. Z moje jestem adoeolona ale ten to wypas. Twoja historia o Kopciuszku hihi wszyscy byliśmy Kopciuszkami hiih. Zgapilam od Ciebie runianke w kilkach bukszpanowych rośnie juz drugi rok ale przy Twojej nędza u mnie. Pieknie masz Jolciu ))

Jolu ten mój odkurzacz to żaden wypas, ale poręczny, lekki i przy cięciu buksów w żwirku naprawdę przydatny. Ja mam ponad 50 kul, więc mi życie ułatwił A z Kopciuszkiem... heh, no tak, tak było

Twoja runianka na pewno wkrótce Cię zadowoli, moja już ze cztery lata rośnie, więc miała czas się zagęścić.

PS. Dziękuję za miłe słówka
W ogródku Iwony 20:51, 30 sie 2017

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Cudne jezowki .

Moje duże kępy honey ew slimorow zjadły tak mi ich szkoda . Musze dokupić o znowu czekać taki los ogrodnika

Pozdrawiam Iwonko ))

Dziękuję Jolu, szkoda Twojej jeżówki, te obślizłe paskudy wszystkim dały się w tym roku we znaki.
Na zielonej... trawce :) 20:22, 30 sie 2017

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Mam nadzieje zevTwój trudny dzień dobrze się skoczyl))

Karchera myjke mam . Ja jestem nią rozczarowana ale każda z nas ma inne potrzeby. Parownicy nie mam

Joluś spoko córa dała radę, syn się nie przejmuje specjalnie Dzięki za zainteresowanie - cmokam

ps. ja z firmy Raypath express i ściereczka - jestem bardzo zadowolona
Sezon 2017 u Hanusi 18:31, 30 sie 2017

Do góry
HaniU jedno jest pewne ogrod sporo wrażeń niesie a roboty jeszcze więcej.

Malinki masz a wszyscy lamentuja ze nie maja zbiorow )))

Śliczny kolor u Ciebie energetyczny )))
Ogród wśród pól i wiatrów 17:52, 30 sie 2017

Do góry
*wypluwac miało być )telefony
Ogród wśród pól i wiatrów 17:51, 30 sie 2017

Do góry
Musze doczytać co to za cudo ten odkurzacz ze wypłukać kamyki. Z moje jestem adoeolona ale ten to wypas. Twoja historia o Kopciuszku hihi wszyscy byliśmy Kopciuszkami hiih.

Zgapilam od Ciebie runianke w kilkach bukszpanowych rośnie juz drugi rok ale przy Twojej nędza u mnie.

Pieknie masz Jolciu ))
Ogród pod lasem 16:10, 30 sie 2017

Do góry
Kasia_CS napisał(a)
Już wiem jakie mam zawilce Nawet dzisiaj jeden rozwinął kwiatka!! Mój pierwszy zawilec

A mam September charm, Richard Ahrens i Whirlwind (chyba, bo tu nazwa była z błędem i dopiero się okaże po rozwkicie )

No i zamówiłam 2 odmiany, mam nadzieję, że będą

Mam nadzieję, że nam te nasze zawilce przezimują A jakie domówiłaś?

lojalna_ napisał(a)
Foty super jak zawsze . Tez mam te zawilce ale tyle kwiatrów nie mają .... ciekawe bo u Ciebie zacienienie i tak pięknie rosną chyba że gdzie się w promieniach wygrzewaja w dziurze ))

No widzisz, nie śledziłaś ostatnich dni Kupiłam wielkie, kwitnące sztuki, co z nich będzie to się dopiero okaże
Borówcowy raj 15:55, 30 sie 2017

Do góry
Fajnie ze wpadłas z fotkami.Hortki faktycznie masz mutanty piękne. Jezowko we pole obłęd ne. Tez mam trochę bluszczu jako zadarniajaca roślinę ale zvduza obawa się ze mi się wymknie spod kontroli.

Pozdrawiam kochana ; (()())))
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 14:11, 30 sie 2017

Do góry
Z ta Kuna to rycze w głos !!

Molinie które odgapilam od Leonka tez malutkie były a teraz nawet po przesadzaniu są grubiutkie ))
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 14:03, 30 sie 2017

Do góry
Dobrze ze mama moze jednak na coś liczyć hihi ))

U mnie nie ma zwykłych pająków jak juz są to zawsze mutanty brrrrr

Nie potrafię się napatrzeć tyle różności masz . Katalpy takie zdrowiu tnie moja jedna sztuka nie wygląda tak pięknie ale nadzieja jest kocham ją ,,,

Cuda robisz w tym ogrodzie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies