Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

mrokasia 12:18, 29 sie 2017

Ooo, to ja też przyjdę .
Asia, założysz trapery?
UrsaMaior 12:47, 29 sie 2017

Kaśka, no fakt, uroczo jest, jednakowoż na jeżówki miejsce się kończy Duuużo łatwiej jest wymyślić coś fajnego na słońce. Zamówiłam trochę jarzmianek na tę poazaliową, zobaczymy jak się sprawdzą. Kochana Tess ma mi podrzucić jakieś hosty i bergenie, zastanawiam się też na przesadzeniem tam klona i hortki na pniu.

Asia, no to wpadaj, nawet bez słodkiego, gdyż o sylwetkę dbam, a już mi Kaśka i tak sabotaż uprawia
mrokasia 12:50, 29 sie 2017

UrsaMaior napisał(a)
Kaśka, no fakt, uroczo jest, jednakowoż na jeżówki miejsce się kończy

No, nie można mieć wszystkiego!
UrsaMaior 15:34, 29 sie 2017

Kaśka, z dedykacją dla Ciebie

mrokasia 17:05, 29 sie 2017

Dziękuję Ci bardzo
Na pierwszej focie wygląda jakby lewitował .
UrsaMaior 19:05, 29 sie 2017

Ładny ten September bardzo Pierwszy kwiat pokazała Loreley, na razie szału nie robi.
Kasia_CS 23:53, 29 sie 2017

Już wiem jakie mam zawilce Nawet dzisiaj jeden rozwinął kwiatka!! Mój pierwszy zawilec

A mam September charm, Richard Ahrens i Whirlwind (chyba, bo tu nazwa była z błędem i dopiero się okaże po rozwkicie )

No i zamówiłam 2 odmiany, mam nadzieję, że będą
lojalna_ 08:50, 30 sie 2017

Foty super jak zawsze . Tez mam te zawilce ale tyle kwiatrów nie mają .... ciekawe bo u Ciebie zacienienie i tak pięknie rosną chyba że gdzie się w promieniach wygrzewaja w dziurze ))
UrsaMaior 16:10, 30 sie 2017

Kasia_CS napisał(a)
Już wiem jakie mam zawilce Nawet dzisiaj jeden rozwinął kwiatka!! Mój pierwszy zawilec

A mam September charm, Richard Ahrens i Whirlwind (chyba, bo tu nazwa była z błędem i dopiero się okaże po rozwkicie )

No i zamówiłam 2 odmiany, mam nadzieję, że będą

Mam nadzieję, że nam te nasze zawilce przezimują A jakie domówiłaś?

lojalna_ napisał(a)
Foty super jak zawsze . Tez mam te zawilce ale tyle kwiatrów nie mają .... ciekawe bo u Ciebie zacienienie i tak pięknie rosną chyba że gdzie się w promieniach wygrzewaja w dziurze ))

No widzisz, nie śledziłaś ostatnich dni Kupiłam wielkie, kwitnące sztuki, co z nich będzie to się dopiero okaże
Kasia_CS 21:37, 30 sie 2017

WIesz co.. zamówiłam zawilca Rotkäppchen (ten mnie zachwycił soczystością koloru i teraz szukam go w necie i okazuje się, że zdjęcie z ZP jest mocno przekolorowane i trochę mnie zasmucił, że jednak nie jest fuksjowy na innych zdjęciach) i Honorine jobert.. mam nadzieję, że w ogole zdążą przygotować to moje zamówienie, bo nie dostałam od wczoraj żadnego potwierdzenia...