Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II
09:22, 14 sty 2020
2012 Po 12 latach ogród to mały las, kupuję trochę bylin, zakładam małe oczko po prawej.
2014 Muszę mocno przerzedzać las bo choroby grzybowe bardzo atakują mi ogród a nie chce wciąż lać chemię. Zaczynam coraz bardziej interesować się bylinami
2015 Czas na architekturę - altana z tyłu (japoniec), domek dla dzieci, powiększenie oczka
2018 W końcu mogę sobie pozwolić na ścieżki ogrodowe z kostki i poprowadzenie oświetlenia.
2019 To był rok przełomowy, pokochałam lekkość, biel, odeszłam od ciężkich brązów. Mogę sobie pozwolić na realizację niektórych marzeń, skupiam się głównie na architekturze.
W 2020 też będzie dużo się działo. Przede wszystkim zakończyłam realizacje pierwszego marzenia. Po 20 latach czas na odświeżenie elewacji i ona tez wprowadzi inny wizerunek. Ma już fajny pomysł na SPA, nie zdradzam ale będzie duuuuzo zmian. A co jeszcze? Nie wiem, nie nie zastanawiam się nad tym. Tworzenie to magia, dlatego lepiej tworzyć całymi latami i żyć w tym magicznym świecie niż realizować wszystko od razu i ... szukać nowego zajęcia